01012012 sunnuntai: etureidet

Tää kuva oli pakko laittaa, vaikka se on tavallansa täydellisen epäonnistunut, niin siitä tulikin aika hauska :D

Tänään siis oli vuorossansa takareidet. Ihan samalla setillä mentiin kuin tässä on menty hetken aikaa. Kokeilin vaan tänään uutta jalkaprässiä, uu mama. Olihan kivaa.

-crossi
-kyykky
-pystyhacki tangolla
-vatsoja
-jalkaprässi
-reiden ojennus
-vatsoja
-venyt

Sittehän taas saunan kautta kotio ja koirien kanssa lenkille. Palautettiin eilen lainaamamme Vares, Sukkanauhakäärme. Aika perus Varesta. Hyvä sellainen kyllä. Tykkäsin. Siinähän se meni tytölle villasukkaa kutoessa :) Niin, miten siis meni meidän uusi vuosi :D Syödessä ja sukkaa kutoessa, leffaa tsiigatessa… ja mitäs muuta. Yksi olut juotiin puoliksi nachoja syödessä, oooo, villi meno siis. Puolen yön aikaan vain minä olin enää jalkeilla :D

No eipähän ainakaan tukan juurta jomottanut tänään. Muo ei nykyisin kyllä hotsita lainkaan tuo bilettäminen. Ohan se joskus kivaa joo, mut mä niin vihaan sitä dagen efteriä, että pelkästään sen takia ei huvita lähteä. Olen erittäin tyytyväinen uuden vuoden aattoon näinkin, mitä se oli, itse asiassa se oli aika täydellinen…ainut että tyttö ei ollut kotona, mutta mä tiedän, että sillä on ollut tosi hauskaa pikkusiskonsa ja mummin ja mummin miehen kanssa mökillä. Niin on ollut mummilla ja hänen miehelläänkin hauskaa tyttöjen kanssa.

Nyt ois ruokakin mukavasti valmis. Ei muuta kuin lohta nassuun ja sitten alottelen sen toisen villasukan likalle :) Saapi sitten vaikka jo heti huomenna uudet villasukat jalkaansa… mun pieni :)

P.S Ei ollut salilla ruuhkaa…ylläri :D