01102012 maanantai; olkapäät ja ojentajat

Iltaa. Reipas päivä tämäkin. Koko ajan lennossa. Nyt vasta soffalla… aah ja kello on puoli kymmenen illalla. Tällaista tämä on näinä ruuhkavuosina, kun lapsi on pieni ja sitä rataa. Onneksi kyllä alkaa jo helpottamaan, koska neiti on niin reipas ja jossain määrin jo hyvin itsenäinenkin. Tosin tänään piti koulun jälkeen soittaa äidille töihin ja itkeä, että mitä ihmettä voi tehdä kun pyörän lukko ei mene kiinni :D Onhan se iso hätä… ;)

Mentiin sitten taas salille, kun neiti oli kuviskerhossa. Aloitin tämän viikon uudella ohjelmalla, jee-e. Nyt on kädet saanut vähän runtua, ojentajat ainakin, sillä eilinenkin ohjelma sisälsi ojentajia. Halusin kuitenkin alkaa tekemään ihan järjestyksessä uutta ohjelmaa. Tuskin siitä nyt kauheesti on  haittaa, että parina päivänä putkeen tulee tehtyä ojentajia ;)

Nyt en muista ihan tarkkaan uutta ohjelmaa, mutta ainakin pystypunnerruksella aloitettiin. Siinä semmonen pienimuotoinen pyramidisarja. Hitsin jees liike, tykkään. Tosin eihän tämä uusi liike tosissaan ole, mutta vanha tuttu kunnon liike :)
Pystypunnerruksen jälkeen tuli muistaakseni vipunostoja istuen… pystysoutu… olkapäät taljassa… ranskalainen punnerrus… kapee pena… ojentajat taljassa ja sen lisäksi piti vielä dipata :) Kävin myös tekemässä toisen tukena hooverit ;) Tein muuten uuden ohjelman M:llekin. Kivaa touhuta noitakin hommia. Toivottavasti ohjelma on pätevä, hope so. No ei se nyt ihan huono voi ollakaan!

Semmosta tänään. Mutta eipä tässä nyt enempiä tartte kait lätistä. Lyhyestä virsi kaunis. Ollaan kuulolla.