01122011 torstai: selkäpäivä

No juh, olihan ihan kivan löysä duunipäivä. Jotenkin veti ihan veteläksi koko olo, kun ei tarttenut niin intensiivisesti painaa tänään. Melkein oli semmonen fiilis ettei ois jaksanut raahautua salille, mut no… se oli vain fiilis ja vaikka oiskin vähän sellainen fiilis, niin sinnehän mä aina eksyn kuitenkin.

Tänään sain varattua itseni fyssarijonoon. Voi olla pitkät jonot, jopa kuukausia… :o just just… joten ne ehdotti sieltä, että jos vaiva käy pahaksi, mun kandeis mennä lääkäriin tämän käteni kanssa. Puuuuh, mutta en todella suostu menemään ns. omalääkärilleni, mä niin tiedän, et se on ihan haista paska reissu siinä vaiheessa. Voisin tietysti mennä yksityisellekin, mutta mutta… kokemusta on, että se maksaa ja paljon eikä tämä ongelma todellakaan tule kuntoon millään käsipäivää 150 euroo käynnillä. Ei millään pahalla yksityisiä lääkäriasemia kohtaan, mutta vähän sellaisia käyntejä on tullut tehtyä ;) Uskon, että tämä vaiva tulee tarvitsemaan useamman käynnin, eikä suinkaan lääkärillä vaan jossain muualla kuten tuolla fysioterapiassa. Duunikaveri pelotteli mut jo valmiiksi, siitä mitä voi käydä, jos tuolla on jokin tulehdus, joka ei mene ohi kun en tajua levätä :o puuuh… mä en vaan voi nähdä sellaista vaihtoehtoa kuin LEPO, mitä se on????????? Niin tiedän tiedän, pitäs ottaa järki käteen… mut kun ei kykene. En mä vaan voi olla vekka salilta, en vaaaaaan voi!

No mutta asiaan. Tänään oli selkäpäivä. Ensiksi kelasin jättää ylätaljan väliin, kun olen jotenkin yhdistänyt tämän käsiongelman osaltaan siihen :o en tiedä… mutta epäilen. Silti tuli tehtyä sitäkin :/

-crossi
-ylätalja levee myötäote, kapee vastaote, levee myötäote
-vaakasoutu
-ojentajat taljassa ja käsipainoilla
-vaakasoutu TG
-kulmasoutu vapailla painoilla
-reverse deck peck
-soutulaite

Siinähän se taisi olla tältä päivältä. Sitten vain taas saunaan ja kotiin…koirat pihalle, imurointia, astioiden laittoa… ruokaa… ja puuuh, vihdoin sohvalla :)

Huomenna mennäänkin meidän tiimin kanssa syömään. Mä tein vähän virallistakin osuutta tuolle illalle :) nimittäin kehittelin ihan esityslistan meidän kokousta varten. Pakkohan sitä jotain olla mustaa valkosella kun mennään työaikana palaveeraamaan :)

Semmottista tänne tänään. Se on kohta taas viikko takana, ainakin töiden puolesta. Se ois joulukuu nyt. Kuumottava joulun odotus on alkanut ainakin täällä… tytön puolesta ;) uhhuh.