02072013 tiistai: Fillarointia ja aurinkoa

No Päivi tässä taas terve :) Niin on ollut ihana päivä, etten voi kylliksi sitä nyt teille hehkuttaa. Tässä päivässä ei ole ollut… öööö… mitään vikaa. Olen saanut herätä aamulla rauhassa kahvia keitellen ja puuroa syöden. Koirien kanssa rento pissalenkki, sitten välipalaa ja ajatukset fillarilenkkiin. Joo todellakin, sain kuningasidean eilen, että mitä hittoa mä autolla stadiin lähtisin, mullahan on fillari. Aurinko paistaa ja kaikki puitteet on kunnossa, miksi menisin jollain hikisellä autolla, kun voin mennä hikisellä fillarilla :D

Eli mulla oli tänään hammaslääkäri stadissa. Aika oli klo 14.15. Okei minä, joka en koskaan halua myöhästyä kuin korkeintaan ehkä töistä ;) päätin ottaa varman päälle ja lähdin jo yhdeltä polkemaan. Ajattelin, että menen rauhaksiin, niin ettei tuu liian hiki ja silleen. Mitä vielä, klo 13.28 olin jo perillä, fillari parkissa ja minä mietin, että noh, mitäs tässä nyt sit tekis reilu 45 minuuttia. Mutta siis ihan oikeesti, mä en ees tullut kieli vyön alla, loppumatkan himmasin ihan reippaasti ja silti 28 minuuttia kotoonta Pikkuhuopalahteen :o ei huonosti ollenkaan. Aurinko paistoi niin ihanasti, joten päätin levittäytyä yliopistollisen hammaskirran nurtsille ottaa arskaa ja katselemaan ohikiitäviä autoja kuunnellen musiikkia. Ihan sairaan mageeta :)

Manskun varrella :) kirran pihassa aurinkoa ottamassa. Ei pöllömmät puitteet.
Pitihän sitä ihan päinmakuullakin nauttia kesästä. Pientä nestetankkausta lenkin päälle, niin avot. Hammaslääkäri sanoi, että hekin olivat aikataulustaan olleet edellä, joten olisin päässyt kyllä ihan hetikin sinne, mut no, eipä harmittanut koska pihalla oli niin mukavaa. Itse toimenpidehän ei kestänyt montaa sekkaa, otettiin vaan tikit pois ja kirurgi tarkasti, että leikkausalue on parantunut odotetulla tavalla. Niin olikin ja sain jatkaa matkaa.
Vielä hammaslääkärin jälkeen pysähdyin samaiselle nurmikolle syömään pienen välipalan. Vähän polttoainetta koneeseen. Ei mulla juomapullossakaan ihan pelkkää vettä ollut ;) vaan sekaan oli heitetty aminohapot ja glutamiinit :)
Koska sää oli niin suosiollinen päätin jatkaa matkaa ytimeen. Kävin siis kääntymässä ihan keskustassa josta suuntasin sitten Hietaniemen rantaan. Siis en ees osaa kuvailla miten mahtava fiilis mulla oli polkea stadin katuja siellä ihmisvilinässä. Matka taittui kohtuu mutkattomasti ja hyvän vauhdin sai pidettyä koko ajan yllä. Punaisiin valoihin oli tietysti pakko välillä pysähtyä, tietöiden vuoksi välillä oli vähän ahtaita paikkoja, mutta kaikenkaikkiaan ihan huippu meininki. Mä niin diggaan tosta hommasta. Mä en kaipaa siihen ketään muuta kaveriksi. Vain minä, fillari, musa, aurinko, Helsinki, mitä muuta voisi haluta? (no okei paljonkin, mutta mä osaan tyytyä vähäänkin, vaikka ehkä moni ei sitä uskoiskaan :D) Hietsussa sitten pistin maaten ja pällistelin rantamenoja. Ihmisiä oli kohtuu paljon, ei todellakaan tungokseen asti. Osa heitteli frisbeetä, jotkut lennätti leijaa, toiset vain makasivat auringon alla. Olipahan mereenkin eksynyt porukkaa pulikoimaan. Se on niin KESÄ  nyt ja LOMA! Hietsusta poljin Munkan kautta himaan, nyt en ees viitsinyt katsoa paljon meni aikaa, koska mitä sen on väliä koska mä oooooon niiiiiiin lomalla :)
Pikku neitikin oli ehtinyt mummilasta kotiin. Mä vetäsin lounaan naamariin ja sitten samaan hikeen lähdimme neidin kanssa piknikille Lammen rantaan. Otimme meidän fossiilit, eli nelivarvaskilpikonnamme mukaan. Käytiin hakemassa kaupasta vähän juotavaa ja jädet. Pikku emäntä oli tuonnut mulle tuomisiksi myös herneitä. Ja meillä oli niin mukavaa lekotellessa auringon alla ja kytätessä kilpikonnien sutinaa. Moni ohikulkijakin jäi jälleen hämmästelemään meidän kilppareita. Niin no, eihän niitä nyt ihan joka päivä vastaan kävele :D Yksi rouva toi kasvimaaltaan vielä tuomisia kilpikonnille. Minäkin sain retiisejä :D Samaan hengenvetoon rouvan mieliin muistui, että hei, minähän olen se tyyppi joka omistaa niitä irlanninsusikoiria. Jaa no kattos niin olenkin, minähän se, ja edelleen sellainen löytyy kotoonta. Pikkukylän julkkis, minä :D vai mun koirat????? ja kilpikonnat???? :D

Loppuillan aijomme neidin kanssa chillata sohvan nurkassa elokuvaa katsoen. Niin, tänään on taas se päivä kun mä voin todeta, että ei se elämä olekaan pöllömpää ja itse asiassa, mä taidan rakastaa omaani, ainakin tänään :D Ei muuta kuin ihan vilpittömän oikeesti ihanaa illan jatkoa kaikille lukijoille. Niin tuli tästäkin päivästä liikunnan täyteinen ja huomenna kolisee taas rauta. Ai juu, ja meitsi sai kutsun yhdelle kuntosalille ;) jos menen oikeaan aikaan, pääsen ilmaiseksi sisälle :D haha, kyllä ihminen voi olla pienistä asioista iloinen :) Mutta jatketaan, hei ny!