03022011 torstai; salia, uh!

Tervehdys mieheen ja naiseen. Takana alkaa olemaan jälleen yksi reipastahtinen viikko. Kiirettä töissä ja kotona. Töistä puheen ollen, pitänee muistaa laittaa lilat luomeen ja hiukset ojoon, kynsiä unohtamatta, huomenissa, sillä meille tulee YLE kuvaamaan töihin ;) Tästä urkenee mun ura julkisuudessa :D Tilaisuus on käytettävä hyväksi :DDDD Taisi olla etiäinen, kun näin unta, että olin Britneyn häissä kaasona ;) heh, tai sitten se ehkä johtuu siitä, että olen lukenut Tuksun blogia sen häävalmisteluista. Juu, eli todella tasokasta viihdettä olen ylläpitänyt täällä. Mutta miten tämä nyt menikin Tuksuun? Pakko todeta siitä ihmisestä, että en lähde arvostelemaan kauheesti kun en tunne, mutta voisin kuvitella, että hän on pohjimmiltaan hyvä ihminen, eikä varmasti halua pahaa kenellekään. Hän on vain, sairas… niin. No mutta jotkut tykkäävät, että kaikenlainen julkisuus on hyvää julkisuutta joten, jos vaikka pääsen sekunnin murto-osaksi paistattelemaan televiissioon, niin eikös se ole vähän niinkuin olisin julkku :DDDDD totta vie. Seuraava askel lienee jokin reality sarja… no kykyjä ei juuri ole, ainakaan niitä vaadittavia mitä tän hetkisissä realityissä vaaditaan, en osaa laittaa ruokaa, tai siis osaan, mutta en siinä määrin että voisin niillä kyvyillä pärjätä :DDDD, en osaa laulaa… malliksi olen liian vanha ja tatuoitu…ja varmaan lihaksikaskin…joten lienee pakko pyrkiä BB taloon. Siellä voi olla vain urpo ja sen mä osaan ;) jeih!

No mutta asiaan. Eli punttitreeniin. Tänään irtosi hyvin, vaikka oli pieniä motivaatio vaikeuksia työpäivän aikana… mutta kun pääsin kotiin, niin lähdin kyllä innolla salille, kun olin lenkittänyt koirat. Tänään kyykkäsin, jeih. Vähän olen ylpeä itsestäni, tein nimittäin enkat :) Mähän kyykkään Smithissä, sillä en uskalla lähtee ”vapailla painoilla” yksin rykii. No mutta tänään lähti:

-smith kyykky 50kgx10 55kgx10 57,5kgx10 (lämmitelin ensin tyhjällä tangolla :) )
-olan kohautukset 20kg levypainoilla 10 hidasta 10 nopeeta toistoja putkeen, aih!
-pakara-takareisi ojennus taljassa 35kg 3×15 kummatkin jalat erikseen tietty
-reiden ojennus sivulle 7,5-10kg 3×15
-reiden ojennus 80kgx8 75kg 2×8 (jalat oli vähän hyytelöä tässä vaiheessa ;) )
-hauiskääntö taljassa 35-40kg 3×6-10
-pohkeet istuen joku 35kg 3×12
-kulmasoutu 35kg 3×10-12
-vatsat penkistä linkkuveitsi ;) 3×15 uh, mikä polte ;)
-hauiskääntö penkissä 40kg 3×6-10
-olankohautukset uudelleen :)

Olikohan siinä nyt sitten kaikki. Kaiketi. Tein nyt niin erilaista settiä ja oli hauskaa :) Ehdottoma hyvä fiilis. Kyllä tuntuu että on jumpattu, jeih. Sauna tuohon vielä päälle, niin avot :)

Töissä oli mukava päivä. Sain kiitosta lääkäriltä coolista työskentelystä hätätilanteessa :) Kissanpentu, joka meinasi tukehtua siihen, että sillä oli nestettä rintaontelossa ja… joo vatsaontelossakin… mutta rintaontelon neste oli nyt se paha juttu. Me täpättiin se kissa ja lääkärillä ei ollut kauheesti kokemusta siitä toimenpiteestä. Mä rohkasin sitä siinä ja päättäväisesti toimin siinä tilanteessa, joten lopulta saatiin aspiroitua sieltä ainakin desin verran nestettä. No eihän tuo kyseinen kissaparka tuosta parannu, se on selvä, sillä ongelma oli sydämessä, mutta annoimme ensiavun ja toivoimme että omistaja olisi ymmärtänyt tilanteen vakavuuden ja antanut kisulle mahdollisuuden siirtyä vehreämmille metsästysmaille, mutta he halusivat viedä vielä kisun kotiin. Näin tällä kertaa… huoh. No mutta se siitä, pointti, oli kiva saada kiitosta tehdystä työstä :)

Jeps, mutta eiköhän tässä ollut kaikki tärkeimmät tältä erää. Kiitos mielenkiinnosta :)