03072013 keskiviikko; rinta-ojentaja-fillari ja aurinko :)

Aurinkoista keskiviikko iltaa kaikille. Toivottavasti sää on suosinut meitä kaikkia. Tännekin oli vissiin luvattu ukkosta, vaan eipä ole kuulunut eikä näkynyt. Olemme saaneet paistatella täällä etelässä auringon alla koko päivän.

Itse aloitinkin aamun jälleen perussetillä, eli puuroa, kahvia, lisäravinteet ja salille. Matka taittui fillarilla tänäänkin. Auto saakin nyt kunnolla lepiä tuolla ruudussaan. Varmaan ne viimeisetkin bensan rippeet haihtuu tankista kun en liikuttele sitä mihinkään :D Mutta kuka nyt autoilisi näillä säillä, jos ei ole ihan pakko. Tässä pääkaupunkiseudulla ainakin kaikki paikat mitä nyt voi kuvitella tarvitsevansa, on sellaisen matkan päässä, että ihan hyvin voi polkasta fillarilla hoodeille :) Näin on!

Kuntosalilla aloitin treenin pienellä välipalalla. Taas energiaa koneeseen. Kahvin sain ilmaiseksi, kiitos siitä Foreverille :) kiva ele henkilökunnalta. Vissiin kuulun niin sanotusti jo kalustoon, että tällainen etu suotiin tänään :) Ja tuo patukka, toden totta Giantti se tosiaan oli :o Tollahan lähtee jo nälkä ;) pienemmästä ihmisestä. Samalla tuli tahkottua päivän Hesaria läpitte. Voisko mukavammin treenin aloittaa ;)

Foreverillä on taas pienet muutoksen tuulet puhallelleet. Ensinäkin laitteiden paikkoja on siirretty ja tilaa on tehty tulevalle vapaan painojen harjoitusalueelle. Mitähän se pitää sisällään? Mielenkiinnolla jään odottamaan. Sen lisäksi bongasin salilta tämän laitteen. Tsiigailin sitä hetken aikaa ja pohdin, että mikä hemmetin vekotin toi on olevinaan. Oli ihan pakko pällistellä kyljestä ohjeita ja joo, sillä voi treenaa rannetta ja kyynärvarren lihaksia. Voi tehdä erilaisia kiertäviä liikkeitä. No jo on kaikkeen vehkeet kehitetty :) Mä en nyt ihan tiedä meneekö tämä kategoriaan turhakkeet, vai saisinko siitä jotain irti itsekin? Let´s see. Jos jollain on kokemuksia tästä laitteesta, niin kertokaa ihmeessä?
RINTA-OJENTAJATREENI
-penkki 4×10
-ristikkäistalja 3×10-12
-vinopena smith 4×8-12
-peck deck 4×10

-dippi kevennyksin 3×8-12
-pushdown taljassa 4×10-12
-ranskalainen tangolla vinopenasta 4×10
-habaa tangolla väliin 3×10
-ojentajapunnerruksia

Ja loppuun, tietty, posetreeniä ;)

Ja kattokaas kuulkaa kuinka rohkenin varsinaisissa mikroshortseissa salille tänään. Mä oon nyt nää pari päivää fillaroinut tällaiset minibökät jalassa, koska en oikeastaan tiedä mitään niin jäätävän näköistä kuin puolipitkistä byysistä jääneet rusketusrajat. Reidet ihan kalpeena pikkasen polven yläpuolelle ja siitä lähtee rusketus :o Yök. No mä en ihan hirveen herkästi ota kyllä väriä jalkoihin, jostain syystä kädet, hartiat ruskettuu huomattavasti herkemmin, mutta siitä huolimatta, fillaroin näillä housuilla minimoidakseni rusketusrajat :)

Olin kyllä pakannut reppuun pitkät housut, koska ensiksi ajattelin, että olisi ehkä säädyllisempää laittaa pidemmät housut jalkaan, mutta sitten mietin, että mitä hittoa, mitä mä tässä nyt alan peittelemään, ei kun puntille vaan. Kuumakin oli. No ei siinä, vedin sitten koko setin läpi näissä roiskeläpissä :D hahaha, jos nyt jollain on mennyt treenimehut väärään kurkkuun mun takia, niin pahoitteluni siitä ;)

Treenin jälkeen kuulin suorastaan Myyrmäen kutsuvan :) Oli siis pakko jatkaa fillarilla matkaa sinne. Kuinka ollakaan mä eksyin Stadiumin aleen. Ja jäsenenä sain vielä alennuksista alennusta. Ei huono diili ollenkaan. Shopittelun jälkeen kroppa huusi jo ruokaa, joten kaikista vaihtoehdoista ehkä vähiten huonona pidin Subwaytä. Eli sieltä sitten ruoat energiavajeeseen. Evästelin siinä Myyrmannin edessä aukiolla kaikessa rauhassa auringon paisteessa ja jatkoin sen jälkeen matkaa kotiin.
Ja tässä mun uutta kostyymiä. Nämä mm. tarttui matkaan Stadiumista. Tykkään. Ja hei, nyt joku teräväkatseinen huomasi varmasti jo heti, että sehän ei olekaan täysin mustissaan. En olekaan, voitteko kuvitella, mulla on jotain muuta päällä kuin mustaa. No älkää huoliko, tarttui sieltä yksi täysin musta treenitoppikin matkaan mukaan, mutta myös siniset mikroshortsit, joissa aijon ihastuttaa kansaa tässä lähipäivinä :D heh. 
Kotiin vihdoin ehdittyäni, oli pikku neitikin jo matkalla mummolasta kotiin. Mummo ja vaarihan asuu siis tuossa parin sadan metrin päässä, joten likka voi hyvin taittaa matkan itsekin :) Suihkun kautta ja suoraan takaisin pihalle. Lähdimme ulkoiluttamaan kuinka ollakaan, meidän fossiilipariskuntaa :) Siellähän minäkin polleena esittelen uutta vaatekerrastoa auringon valossa :D
Rouva konna nauttii ties monettako voikukanlehteä ja apilan kukkaa :) Mums mums vaan.

Loppuun vielä päivän highlightit :) Tänään nimittäin tuli aivan sairaan hieno ja hyvä fiilis salilla kun yksi samalla salilla käyvä ladon oven kokoinen mies tuli vähän jututtaan muo. Hän kysyi, että oletko jaksanut käydä? Joo olen, käyn kahdella salilla, joten siksi muo ei näy täällä ihan joka päivä :) No juu, kun hän oli pistänyt merkille, että treenaan kovaa ja halusi tietää, että treenaanko oikein jotain varten. No siinä sitten kerroin, että kyllä totta tosiaan treenaan ja sen kuulema huomaa :) Ai et ai et ai et ai et tällaiset hetket ovat vaan niin parhaita, kun joku tuntematon tulee sanomaan, että kyllä SEN huomaa :) No samaan syssyyn juttelimme muutenkin aiheesta treenaaminen, miten se on elämään vaikuttanut. Myös hän on kokenut tämän sosiaalisen kadon elämässään, mutta korosti että voisi sitä ihmisellä huonompikin harrastus olla. Itse hän on siis vanhempi kehonrakentaja, kisannut joskus vuosia sitten ja tietää kyllä varmasti näin ollen, mitä treenaaminen on silloin kun sitä tehdään tosissaan. Joo että mieluummin hänenkin mielestään pienen lapsen äidin tapaa kuntosalilla kuin baarissa. Että semmosta siis tänään. Mahtava päivä, lomapäivä :) Jee. Nauttikaa. Hei ny!