04022012 lauantai: takareidet ja pohkeet

Tervehdys jälleen. Ja raikas pakkastuulahdus siinä samalla kans :) Niin on hirveen kylmä ja ja ja ja niin on nättinä kelit ulkona ja ja ja…Silleen :)

Eli tänään sitten pumppailin takareidet, otin kunnolla tuntumaa sekä reiden koukistuksessa istuen että maaten, maltillisilla painoilla, kunnon puristukset, kyllä tuntuu ;) Sen jälkeen takareidet selkäpenkistä ja tänään, aivan sika jees, sain todella sen tuntumaan kohteessaan, eikä ottanut ollenkaan alaselkään samalla tavalla kuin aikaisemmin. Joten vaihtoehdot a)olen oppinut tekemään liikkeen paremmin tai b) olen onnistunut saamaan takareisiin enemmän potkua :o hmmm… no jah, voihan se olla sekä että :) No oli miten oli, niin kyllä tuntui. Sitten vielä prässi siihen ja viimeiset mehut käpälistä irti. Kyllä mun mielestä ja no jos jollain on mielipide toinen tai faktaa asian suhteen jakaa, niin saapi sanoa, jalkaprässiin voi ja saa laittaa tuntuvat painot, sillä sehän lienee massaliike ja ois kait hyvä ettei siinä kohdin niin kovin tissiposkeiltais ;) what ever, mut 120kg x15x3 i dag :) Sen verran otti koville takareidet selkäpenkistä, etten sentään alkanut survoo 130 kilolla :o, ehkä siinä kohdin ois sit voinut liike kärsiä :o Juups. Sitten kuvei :D

Edestä (ei kai :D) Suht kireeltä näyttää, vaikka nyt näin itse tässä sanonkin. Ehkä vähän turhankin ollakseni kuitenkin off kaudella… en tiedä, mutta eiköhän se palaute tule sitten 16. päivä asiantuntijan suusta :)

Sivusta. Ei oo ihan helppo ottaa mitenkään edustavia kuvia itse itsestään, mutta yritystä on ja en nyt ihan järkyttynyt ole tästäkään kuvakulmasta. Ehkä olen saanut jotain aikaiseksikin, no siihenhän tähdätään.

Takaa vähän yläselkää, sen mitä tuosta kuvasta nyt voi ylipäätään nähdä :D Makuuhuone vissiin näkyy paremmin ;) heh.

Sitten jalkaprässistä … pieni hengähdystauko ennen seuraavaa sarjaa :)Ulkona on niin kirkas ilma :)

Päätin sitten vielä lähteä metsästää itselleni rannetukia. Nooooh, oli tarkoitus myös löytää polvituet / – lämmittimet, mut ylläri pylläri, oli sitten vain S-koon tukia, niin mun tuuria,en ees viittinyt kokeilla että oisko hyvät, en nyt ihan usko että menen S sarjaan :o ehkä kuitenkin se M tai L… ehkä M… no olihan siinä ihan mitatkin, et jos nyt vaiks mittais aluksi oman polvensa ympärimitan ja lähtis sit uudestaan ettii. Mut tollaiset Karhun mallit haluaisin, 80% neopreenisolukumia ja 20% nailonia ja mustat, sehän se tärkeintä on, et ne on MUSTAT :D tietty tietty. Stadiumissa ois ollut jotkut toiset, mut… no ne oli ruman väriset :D :D ja ne oli tehty Eestissä ja ne oli vielä kalliimmatkin kuin Karhun vastaavat. Eli suosin Suomalaista tässä suhteessa nyt sitten ;)

Rannetuki räpylässä, pätevän oloinen on. Nyt vain stedaamaan sit ihan in real life ;)

Salilla ei tapahtunut tänään mitään erikoista. Pikku hiljaa alkaa laajennukset valmistumaan. No oli siellä joku lapsi-äiti sesonkiaika just kun menin, ja tietty pukkari ihan tuhannen turvoksissa, plaaaaah. Mut onneksi rauhottu, eikä ne puntin puolella koskaan ole, joten siellä oli rauhallista, aaaah.

Tänään pitäs lähteä sinne teatteriin, klo 19 alkais näytös Helsingin kaupunginteatterissa, mä en vaan jaksais :o siis tämmönen musta on tullut :/ Tekis mieli maata himassa loppu ilta, käydä dogien kanssa lenkillä ihan rauhassa, juoda teetä ja miettiä mitä mä oikeesti elämältä haluan, muuta kuin pärjätä fitness kisoissa :D ja sehän se nyt olikin se tärkein asia mun elämässä, tietysti ;) No jah, mut ihan niinkuin oikeesti… ikäkriisi, ilmeisesti… vi**u :/ No jos vaikka vähän piristyis kun lähtis kattoo sen Lainahöyhenissä, pitäs olla hyvä :) ja näkeehän siinä duunikavereita… mut kun pitäs sinne stadiinkin päästä, ohan tästä kuitenkin sen noin 16 kilsaa sinne… mut julkiset, yök, auto… yöks stadissa, ei parkkipaikkoja, juntteja taksikuskeja, huono keli… yök… plaah. En oo siis vielä päättänyt, bussi vai auto…auto vai bussi… bussi…auto…ei… Sohva!!!! :)

Nyt ruoanlaittoon, ehkä sit ehdinkin sinne vielä tänään. Palaillaan :)

3 vastausta artikkeliin ”04022012 lauantai: takareidet ja pohkeet”

  • Oho, tosi hyvältä näyttää kuvat!! Oot kyllä tiukassa kunnossa, mutta ei kai sitä offillakaan oo pakko mitään överibulkkia vetää… :) Kävin muuten loppuvuodesta kattomassa ton Lainahöyhenissä ja oli kyllä mahtava! :-D

  • Todella hyvältä näytät! :) meinasitko muuten kisata 2013 keväällä vai syksyllä?

  • Kiitos Minna ja Taru rohkaisusta jälleen kerran, sitähän tässä kaivataan :) Niin mäkin asian näkisin, ettei sitä kait ole tarpeen olla ihan kauhian tuhtina offilla, mutta ei tietenkään harmita jos vaikka muutama kilo onkin ylimääräistä :D kun tietää, ettei se ole pahasta ja siitähän pääsee, toivottavasti dietillä ;) Ja Taru, ainakin toistaiseksi olisi vissiin suunnitelmissa 2013 syksy, mutta täytyy suunnitella nuo kuviot tarkemmin valmentajan kanssa. Nyt katsotaan saadaanko tähän kroppaan sellaista mallia ja massaa, että sitä kehtaa ylipäätään lähteä kisalavoille esittelemään :D

Kommentointi on suljettu.