04042011 maanantai; selkää+aerobinen

Tittidii, taas ollaan ”iskussa”. Viikonloppu meni mukavasti, oikeinkin mukavasti… letkeesti suorastaan. Perjantain supertreenin jälkeen chillasin sitten pari päivää… ois tietty voinut kyllä jotain tehdäkin, mut oli parempaakin tekkaa ;) No mut joo, nyt loppu ”vätystely” ja tänään taas takaisin normimeininkiin.

Salille töiden jälkeen. Tyttö halusi jäädä kotiin :/ joten suuntasin yksin salille. Otin työn alle selän. Sitten vielä aerobinen repäsy lopuksi. Näin mentiin:

-crossi noin 6min.
-kulmasoutu 45kg 3×15 (ah!)
-ylätalja levee eteen 40kgx15 45kgx15 kapee eteen 50kgx12
-pystypunnerrus 30kgx15 35kgx10 x 9
-kulmasoutu käsipainoilla 22,5kg 2×10 17,5kg x10 nopeeta
-kulmasoutu penkistä 20kgx15 30kgx15 35kgx12 ugh!
-vatsat, linkkuveitsi penkistä 2×20 (tuntui tosi kevyeltä tänään :) )
-crossi 20min (tuli crossattua tuossa ajassa 3,5kilsaa :D)

Kun olin tekemässä ensimmäistä settiä kulmasoutua, niin mun vieressä yks kundi teki vatsalihaksia. Ollaan nähty monesti salilla. No hän siinä totesi mulle sitten, että sullahan on ihan miesten painot :) Minä siihen, että ei saa naurattaa (kun oli sarja just kesken). No hän pahoitteli, että nauratti :D mutta oli kuitenkin vielä jatkettava, että sullahan muurautuu noi kukkaköynnökset kohta kun vielä lisää pumppailet ;) siihen minä, että itse asiassa, mullehan tulee vain lisää pinta-alaa kun saan lihasmassaa kasvatettua :D (puhuttiin siis mun tatuoinneista). Siinä sitten vähän naureskeltiin ajatukselle lisäpinta-alasta ja jatkettiin treenejämme :)

Kun olin tekemässä kulmasoutua penkistä, niin yksi pikkasen astetta isompi äijä tuli pyytä muo varmistamaan kun hän teki penkkipunnerrusta. Nooooh, en tunne olevani mitenkään asiantuntija, mutta menin kuitenkin varmistaa… ja hyvinhän se meni. Ihan viimeisessä toistossa snadisti jeesasin äijää ja hän oli hyvillään :) Mut nähtävästi todellakin aletaan laskee ”yhdeksi äijäksi” tuolla salilla :DDDD

Tulihan hiki ja aivan mahti fiilis taas. Oli tultava kiiruusti kotiin, koska tyttö odotteli täällä yksikseen. Tosin hänellä oli mennyt koko aika siihen, että oli tehnyt mulle yllätykseksi Zumba esityksen Waka Wakan tahtiin :) Kyllä täytyy taas myöntää, että hän oli niiiiiin suloinen, että ihan kihosi tippa silmäkulmaan kun hän kieli keskellä suuta esitti tekemänsä tanssin mulle. Mä niin rakastan tuota pientä ihmistä, voi sentään.

Semmoset treenit tänään. Töissä tolkuton kiie, joten ei tartte miettiä mitä siellä vois tehdä :/ huuh. Yli puolet henkilökunnasta edelleen saikulla… puuuh. Huomenna tiedossa iltavuoro.