04112010 torstai; juoksulenkki

Wuuhuu. Vähän vauhdikas kuva tuo ensimmäinen otos. Tyttö oli kameranaisena :) Hyvin hän osaa, äidin pikku apulainen. Niin reippaasti odotteli kotona kun minä kävin tempasemassa heti töiden jälkeen perinteisen lammenympärijuoksun :) Taas kirmasin sen kahdeksan kertaa ympäri, hyvällä sykkeellä.

Kuten kuvasta / kuvista näkyy, olen hyvin innoissani uudesta juoksurotsistani :) Todella hyvä ostos taas pitkästä aikaa. Ja kuten myös voi huomata, näyn tuolla katukuvassa pimeässäkin, vaikkakin noi heijastinnauhat ovat suht huomaamattomat, niin näyttää ne heijastavan hyvin valoa :)

Sen sijaan juoksulenkkarini, rakkaat Adidakseni, ovat tainneet tulla tiensä päähän :( kyynel. Huomaa, että niistä on paras terä kadonnut, joten taidan suunnata kenkäostoksille heti viikonloppuna. Budget sport, here I come :) Viikonloppuna on muutenkin tarkoitus suunnata Flamingon suuntaan, perinteinen leffailta tiedossa tytön kanssa :) niin samalla käy sit siel Budgetissa. Ties jos vaikka löytyis jotain muutakin siistii :) uuuu jee.

Lenkillä pisti taas hymyilyttää kun samat koiranulkoiluttajat tulivat jo kolmatta kertaa vastaan. Eli he olivat kiertäneet ensimmäisen rundin lampea ympäri siinä vaiheessa kun minä juoksin jo kolmatta :D Eipä siinä… kun on vauhti päällä niin se ei kysy aikaa eikä paikkaa. Sitä paitsi, mulla on ihan kohtuu pätevä syykin juosta tota lenkkiä. Haluan nimittäin olla lähellä, JOS tytölle tulisi jotain hätää, pääsisin nopeesti kotiin. Ja kun tyttö tietää, että juoksen lampea ympäri, hän halutessaan löytää mut sieltä :) Helppoa.

Huomenna aijon viettää laatuaikaa tytön kanssa, se kuuluu projektiini ”Täydellinen kotiäiti” :D mutta lauantaina aijon painella aamusta / aamupäivästä salille. Mukavasti tälläkin hetkellä tuntee, että on taas ollut urheilemassa. Hieno fiilis :) Ai juh, ostin tänään kaupasta itselleni papiljotteja, juh, olen mummo :D No ei vaan, mutta ostin muutaman tollaisen jätti rullan, jotta saan käännettyä hiuksiani mukavasti touhuten muutakin samalla. Likka katsoi muo ja totesi ”Hassu äiti!” :D no se ei ollut uutinen ;) Tänään sain myös kuulla olevani maailman ihanin äiti… paras… ja rakkain :) On tuo niin muru, niin rakas, ettei kukaan voi olla yhtään rakkaampi. Nyt hän nukkua tuhistelee tuossa vieressä.

Ei kait siinä, taidan mennä viimeistelemään kynsieni lakkauksen ;) Aina on oltava kynnet kondiksessa. Samalla vois ruokkia dogit… ja kohta nukkumaan. Öitä kaikille!