04112011 sali: hauis-ojentaja-jalat

Tänään oli mukavan rento työpäivä. Pikkasen piti kiirettä hetkittäin, mut mukavaa oli. Sain opetettua meidän harjoittelijalle varmastikin paljon uusia juttuja, mukavaa :)

Töistä suoraan salille. Kerrankin pääsin ajoissa lähtemään. Se etu on olla yleislääkärin kanssa, että työpäivä normaalisti päättyy silloin kun sen kuuluukin. Mut toista on meidän hammashoidon puolella :D

Salilla sitten kelasin eka kyykätä, mut vaikka kello ei ollut juuri mitään, niin sali oli aika tukossa ja kyykkäysmestat KAIKKI varattuina, joten sit plan B. Tein seuraavaa:

-crossi
-reiden koukistus maaten
-reiden ojennus (kumpikin jalka erikseen ja samaan aikaan :D)
-hauiskäännöt käsipainoilla
-ojentajapunnerrus penkistä
-ojentajapunnerrus käsipainolla
-jalkaprässi
-pohjeprässi
-hauiskääntö TG
-ojentajat taljassa
-crossi

Siinä se taisi olla jos oikein muistan taas mitä puuhastelin. Edelleen se kirjanpito puuttuu :o uuuups.

Tänään juttelin duunissa työkaverin kanssa tuosta seinäkiipeilystä. Se on käynyt jokusen kerran ja tykkää kovasti. Hän on myös käynyt tämän alkeiskurssin tuossa Tapanilassa. Itseäni innostais kovasti kokeilla kyseistä lajia. Mä luulen, että se vois olla mun juttu myös. Let´s see, kyl mä sitä joku päivä lähden kokeilee, ihan saletisti!

Semmotteista, aika lunni ilta ollut. Kun tulin salilta, lähdettiin viemään lammen taakse rotikoille nenäpunkkilääkitystä ja siitä sitten kauppaan. Olihan taas jengiä liikenteessä, ohan huomenna pyhä ;) Loppuilta on mennyt kotona touhutessa. Mikäs tässä. Nyt voiskin mennä sit nuq. Jaksaa sit huomenna lähteä salille ja saunomaankin pitäs taasen mennä :) yeppee. Palaillaan!