05072010 maanantai; salia


Mahtava sää koko päivän, aamusta asti. Ihana kesä :) Aamulla tosin väsytti, kun tuli syynättyä se leffa ja nukahtaminen siis venähti. Työmatkalla suorastaan pilkin auton ratissa, vaarallista :O Töissäkin oli oikea maanantai. Hirvee kiire… ja hommat eteni oikein maanantai tyyliin. Jossain vaiheessa oltiin lääkärimme kanssa noin tunnin jäljessä aikataulusta. Hienoa :D No mutta, hommat tuli tehtyä kaiken taiteen sääntöjen mukaisesti, joten ei valittamista :) Hyvä hyvä.

Töistä lähtiessäni soitin puoliskolle ja sovittiin, että lähdetään suoraan salille. Niin tehtiin. Vedin ohjelman perinteisesti kahteen kertaan läpi. Alkulämmöt crossilla, lopussa kuntopyörää. Tänään otin sitten POHJEPRÄSSIN (35 kg x 15 x 2) mukaan kuvioihin :) jei. OJENTAJAT tein tänään 10 kg käsipainoilla (15×2) ja PYSTYSOUTUUN lisäsin 2,5kg, eli nyt tein mutkatangolla + painot 12,5kg x 15 x 2 :). HAUISKÄÄNTÖ lähti tänään kevyesti 17,5kg x 15 x 2. Kyllä sen alkaa huomaamaan, että tässä jotain tapahtuukin :) Hyvä hyvä. Ihan lepposa treeni tänään, ei mitään revittelyä. Jees fiilis. Sauna päälle ja palautusjuomat, se oli siinä :) Hyvä minä :)

Huomenna ajattelin…ööööö, kuinka ollakaan mennä salille. Mutta en vielä tiedä, vedänkö punttia vai osallistunko jollekin tunnille…tai sitten menen juoksemaan :D vaihtoehtoja on, hyvä niin. Jotain teen joka tapauksessa. En aijo edelleenkään alkaa läsöömään, vaikka kesä on kauneimmillaan ;)

Nyt teemme puoliskon kanssa ruokaa. Tiedossa on jauhelihapihvejä a´la minä ;) ja uudet perunat keittää puolisko. Hyvä hän. Salaattia tietysti paaaaaljon. Tämmöstä.

Tytön vesirokko on vain pahentunut. Juttelin mummin kanssa. Vointi on hyvä, mutta näppylöitä on tullut paaaaaaaljon lisää ja ne kutisee kovasti :( voi pientä. Mun oma kulta.