05092010 sunnuntai; käsi-ja selkätreeni

Wow. Tänään tuli herättyä jo puoli kahdeksan maissa, vaikka olisi voinut ihan hyvin köllötellä pidempäänkin. Mut kun ei väsyttänyt. Okei, mä menin BB:n jälkeen suoraan nukkumaan, mitä nyt vähän luin Remestä :) ja halailin koiria :) hih. No mikäs siinä, mukavahan se on heräillä rauhassa, keitellä kahvit, käyttää koirat ja syödä aamupuuro. Sitten olikin aika pakkailla taas treenikassia. Ehdin mä ystävällekin avautua sähköisen kirjeen muodossa oikein huolella, joten onhan tässä ehditty jo aamusta vaikka ja sun mitä.

Ei sitten muuta kuin nokka kohden kuntosalia jälleen. Tänään oli vuorossa käsi- ja selkätreeniä, jei. Mä tykkään kyl tosi paljon just tästä treenistä. Tänään innostuin myös vähän testailee joitain uusia juttuja. Esimerkiksi otin penkkipunnerrusta mukaan kuvioihin, jottahan ei pääsisi ihan kyllästymään :) Mutta näin siis mentiin tänään:

– viparit sivulle 15×3
– pystysoutu 15×3
– ojentajat taljassa 15×3
– ylätalja TG 15×3
– selän ojennus TG 15×3
– vaakasoutu (normisti kulmasoutu, mut tänään halusin kokeilla vaakasoutua, jeih) 15×3
– ylätalja eteen leveä ote 15×2
– hauiskääntö 15×3 penkissä
– hauiskääntö 15×3 taljassa
– penkkipunnerrus 15×3 (noin suurin piirtein, tuli haettua nimittäin vähän painoja, joten toistojen määrä jää nyt vähän arvoitukseksi :D)
– rintaprässi 15×3

Lämmittelyt ja jäähdyttelyt crossilla. Olikohan tos nyt kaikki. Vissiin. Olihan siinä aika paljonkin, kun tuli vähän kokeiltua vaihtelun vuoksi kaikennäköistä :D Niin ja noi toistot on aika noin tänään, sillä kuten Jutta on kehottanut, nyt sitä pökköä pesään, niin joissain vetelin vielä ekstratoistoja vikoilla kiekoilla. Kyllä tuntu! Mikäs sen mukavampaa sunnuntaipäivän viihdettä kun touhustella salilla. Itse asiassa käy niinkuin niin terapiastakin tuo homma. Saa olla ihan omissa maailmoissa ja saa aikaiseksi hyvän olon, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Sitä paitsi on ihan mielialaa kohentavaa nähdä oma parantunut / tiukentunut ulkomuoto rautaa pumpatessa :) Kukapa voisi kieltää, etteikö se olisi mieltä hivelevää ;)

Tämmöstä siis tänään salilla. Minä kuittaan ja kiitän. Palaillaan!