06072010 tiistai

Työpäivä oli löysä, mukavan löysä. Sain olla instrussa, ihanaa puuhastelua, rauhallista… näpertelyä. Kivaa vaihtelua, tykkäsin. Tosin instrupesukone alkoi vuotamaan (jo eilen illalla) niin instrut pestiin sitten käsin. No eipä ollut kauheesti opereita, joten selvisin siitä erittäin näppärästi. Hienoa :)

Nyt olisi aikomus vetää maaru täyteen salaattia, eilisiä pottuja ja jauhelihapihviä. Olen niin iloinen keksimästäni jauhelihapihvireseptistä. Ne on niiiiiin hyviä. Puoliskokin kehuu, että parhaita ikinä ;) jei.

Ruokailun ja pienen levon jälkeen olisi sitten tarkoitus lähteä vetämään tuplatunti salille. Menen ensin puolen tunnin basic crossing tunnille (alkulämmöt) ja jatkan siitä tunnin cardio pyöräilytunnille (otetaan hiki kunnolla pintaan :D). Sen jälkeen voisin väittää olevani jälleen erittäin tyytyväinen itseeni. Täytyy katsos kehua itseään, se käy psyykkauksesta. Onneksi myös puolisko ilmaisee olevansa tyytyväinen muhun ja saavuttamiini tuloksiin, into pysyy siis yllä hela tiden :) hyvä hyvä.

Nyt keittiöön. Illalla kuuluu sitten miten meni :)