06072013 lauantai: olkapäät ja paljon muuta :)

Niin se tämäkin päivä alkaa kääntymään illan puolelle. Takana onkin touhukas lauantai. Olen ollut liikkeessä lähestulkoot koko ajan siitä asti kun heräsin. Lomallahan herätään tietty vähän myöhemmin ;) mutta niin kait se kuuluukin!

Aamu lähti käyntiin jälleen perinteiseen tapaan. Puuro tulille, kahvia koneeseen, lisäravinteet naamaan ja koirien kanssa pihalle. Siitä sitten suorilta fillarilla salille. Kyytikin olisi ollut tarjolla, mutta minä valitsin pyörän :) Miksi en olisi valinnut, ulkona oli mitä mahtavin sää ja mä diggaan fillaroida :)

Jo lähtiessäni päätin, että tänään saa olkapäät kyytiä. Ja näin myös tapahtui :)  Salilla ei yllättäen ollut lainkaan ruuhkaa, vissiin monet muut valitsevat kesällä jonkin muun aktiviteetin kuin puntin, mutta mulle se nyt ei käy kuuloonkaan. Minkäs sille mahtaa, että on hurahtanut niin totaalisesti tähän touhuun. Se on elämäntapa, osa päivärutiineita :)
Tänään tuli duunattua myös hauiskääntöä tällä härpäkkeellä. Kutsun tuota härpäkkeeksi, koska EN tiedä mikä sen OIKEA nimi on :D Jos joku tietää tuolle tangolle nimen, niin olkoot hyvä ja kertokoot :) Mutta siis kaikkea pitää kokeilla ja hyvin liikkui tuo ”härpäke” vaikka olkiakin oli rankaistu kohtuu kovaa ennenkuin pääsin tähän liikkeeseen :D
Hikinen jumppaaja vetämässä henkeä lattialla istuen. Samalla on hyvä myös venyttää jalkoja ;)

PÄIVÄN JUMPPA: 

OLKAPÄÄT JA POHKEET

-vipunostot sivulle 4×10-12
-pystypunnerrus kp 4×10
-pystysoutu 4×10-15
-pystypunnerrus tangolla, seisten (tästä tulee mun niin uusi lemppari liike) 4×10-12
-hk härpäkkeellä 3×12

-pohkeet istuen 4×16

-pystypunnerrus laitteessa pumppia toistot 10-20 3-4 settiä tuli vissiin tehtyä :) Hyvä tuntuma, jäätävä polte :) Me like!

Lopuksi vielä pakolliset poseharkat. Nyt on tosiaan hyvin aikaa veivata t-kävelyäkin salilla, kun ei ole mihinkään kiire :)
Treenin jälkeen fillaroin täpöö himaan, koska seuraavaksi suuntana oli VARUSTELEKA! Kotona ehdin just hyvin käymään suihkussa ja vetää pientä mättöä naamariin täyttämään taas lihaksien vaatimaa energiaa. Oli muuten ajoitus niin kohdillaan treenin ja kotiinpaluun kanssa ettei tosikaan. Nimittäin kun pääsin himaan, taivas repesi ja vettä tuli kuin esterin per***stä :D Kuten  kuvasta näkyy, lätäkköä ehti syntymään mukavasti, vaikka kyseessä oli onneksi vain nopeahko kuuro :) Jo Varustelekaan lähtiessämme taivas oli jälleen kirkas :) Voin suositella tätä liikettä jos kaipaat army henkistä kudetta ja tarviketta. Tämä on varmasti myös retkeilijän aarreaitta!  Kyseinen liike löytyy Konalasta!
VARUSTELEKASTA  oli tarkoitus löytää reisitaskuhousut! Ja todellakin löytyi! Mä olen niin nirso mun vaatteiden suhteen, että mikään sinnepäin ei kelpaa. Jos saan päähäni jotain mitä haluan, sen pitää olla just eikä melkein sellainen. Mistään tava vaateliikkeistä näitä housuja ei vaan löydy, ei kerta kaikkiaan. Sen lisäksi mulla on tätä pituutta, joten lahkeen pituus on usein ongelma! Kuvassa tosin jalassani on maastokuvioiset 3/4 housut, jotka tarttuivat myös matkaan mukaan. Jalassa Tanskan armeijan sotilaan maiharit. Käytettynä hintaa oli VAIN 29,90€! Ei siis todellakaan paha hinta KUNNON MAIHAREISTA, jotka ovat viimesen päälle aitoa nahkaa teräskärjillä :)
Ja sitten mun uudet aivan ihanat reisitaskuhousut :) Yllättäen mustat :o Kyllä istuu ja on lahkeessa pituutta. Kuvassa lahkeet on tosin sullottu maihareiden varteen, niinkuin asiaan kuuluu :)
Maiharini lähikuvassa. Hieman on käytön jälkiä havaittavissa, mutta HYVIN VÄHÄN. Pohja on lähes kuin uusi ja nahkapinta on hyvin hyvin vähän kolhuja saanut. Nämä tulee kestämään pitkään :) Ja se aidon nahan tuoksu, ah se on vaan niin hyvä :)
Ja koska takana oli touhukas päivä, kruunattiin se grilliruoalla. Paistettua kanaa, nams, uusia peruinoita ja salaattia. Mitäs sitä enempää voisi toivoa :)

Näihin kuviin ja tunnelmiin päätän postaukseni tänään. Toivottavasti teillä on ollut yhtä onnistunut päivä kuin meitsilläkin :) Loma ja kesä, se on vaan niin siistii :) Ollaan kuulolla. Hei ny!