06082010 perjantai; juoksulenkki

Jiihaa. Minä tein sen. Imuroin, luuttusin lattiat, lenkitin koirat, ruokin ne, kissan ja kilpikonnat. KÄVIN JUOKSULENKILLÄ :) Hyvä minä! Nyt tulee vähän kiire töihin, mut sou vat. Ainakin on helvetin hyvä fiilis lähteä sinne :)

Juoksin tosiaan tällä kertaa kolme kierrosta lammen ympäri. Ensimmäinen suunnitelma oli juosta pari kertaa pururata ympäri, mut sitten päädyin kuitenkin lammen ympärijuoksuun :) Tänään vedin vauhdikkaasti. Kolme kiekkaa taisi mennä noin puolessa tunnissa, aika karkeesti, siis ovelta ovelle… Siihen sisältyy ensimmäiset metrit reippaasti kävellen, loppumatka hieman hitaammin juosten (maitohapot liikkeelle) ja loppumetrit kävellen. En koskaan tempase lenkkiä suoraan vauhtiin kotiovelta ja päätä kotiovelle. Ainakin juoksunopettaja sanoi (viisas mies kun on) että se ei ole kannattavaa. Pieni alkulämpö päälle ja lopussa kevyt hiljentäminen, jotta jalkoihin ja muualle kertymyt maitohappo lähtee liikehtimään eikä jää ”hyytelöittämään” käpäliä :D Huomenna kun on jalkatreenikin tiedossa, niin en halua, että jalat on ihan pökkelöt :O No mutta, sykemittaria ei ollut, niinkuin ei nykyisin enää ole ollut…patterit edelleen loppu :D mutta veikkaan, että sykkeet kulki siellä 140-160 välillä, eli aika reipasta menoa. Vois kyllä hankkia patterit tohon aparaattiin, niin tietäs vähän missä mennään. Tosin oma vointi, fiilis jne. on se tärkein mittari kuitenkin. Hyvin jaksoin, ei ahistanut, mutta kyllä tuntui, että otin vauhdilla ja niinhän oli tarkoituskin. Ensinäkin a) mulla ei ollut tänään aikaa juosta tuntia tai yli ja b) tämä kävi vauhtikestävyystreenistä, eli aerobista ;) jei. No pääasia, että tuli juostua, eikä mennyt läsöilyksi tämäkään päivä.

Puolisko on soitellut Turun reissultaan. Äsken tuli terveiset…ööö… Kaarinasta???? Niin kait se oli :) heh. Hän kuulema ”armastaa” minua… no niin minäkin häntä. Heh.

Mun postipaketti ei ole _vieläkään_ saapunut, murh. No mä käyn toiveekkaana kysymässä sitä tuosta postista ennen töihin lähtöä. Posti kun on tos tien toisella puolella, niin ei tuu minkään sortin mutkaa duunimatkaan :D

Hyvä, mutta nyt näyttäis siltä, että pyykkikone alkaa viimeistelemään työtään. Siellä mun juoksureleet linkoaa. Mun on aina pakko pestä treenikuteet heti. Yh, ne on niiiiiiiiiiiiiiiin hikisiä. Olen muuten erittäin tyytyväinen mun Asicsin juoksushortseihin. Hemmetin hyvät jalassa, hemmetin kivan näköset. Mun treeniliivit tuntui tänään tosi löysiltä, nii-in, mistäs muualta se rasva palais kuin tisseistä, heh, niinhän siinä käy. Pakko siis mennä kaupoille ostaa tiukempaa mallia, tai käyttää tiukempaa treenitoppia…nyt mulla oli tommonen teepaita päällä…joten huomasi kyllä heti eron :O

Jeps, mut mukavaa viikonlopun alkua kaikille. Palaillaan ja treenaillaan, jeih!