06082012 maanantai: voimaviikko alkkoi

Hei jee, olen tainnut saada yhden uuden lukijan, tervetuloa :) Ja yksi lukija on vissiin poistunut listasta, tai sit mä muistan lukijoiden määrän väärin :D sekin on mahdollista ;) Tittidii, kotona jälleen ja masu täynnä hyvää ruokaa. Itse tein eilen lihamurekkeen, siihen sitten lisukkeeksi uusia perunoita, höyrystettyä kukkakaalia ja porkkanaraastetta isosti. Ei voi valittaa, kyllä siitä kylläiseksi tuli ja nyt onkin hyvä vedellä jälkkärisumpit tähän päälle. Voisko viikko kauheen paljon paremmin alkaa. Duunissa hommat sujui kuin tanssa ja meillä oli taas ratkiriemukasta. Ehkä jätän kertomatta mikä meitä niin huvitti, mä luulen ettei ihan kaikkien huumorintaju riittäisi siihen :o

Eilen tuli kans käytyä vähän jumpalla. Vuorossa oli haukkatreeni ja ojentajat. Jalat olivat vieläkin kankeet jalkatreenistä, ovat vieläkin, mutta jo paljon paremmat :D Meninkin eilen ihan fillarilla salille ja ajoin vähän pidemmän reitin kautta kotiin. Ei ollut ihan kauheesti ruuhkaa sunnuntaina puolen päivän jälkeen. Hyvä oli taas hikoilla ihan keskenään :D Mun leiriin kuuluu aina reppu, lenkkarit ja pyöräilykypärä. En mä jaksa viedä noita kamoja mihinkään lukkokaappiin, vaan sit kiltisti ronttaan niitä salilla mukana. No eihän noi paljon paina ;)

Kun meen fillarilla salille, niin en erikseen jaksa roudaa salikenkiä mukaan, joten repusta löytyy Feelmaxin tossut. Ne on oikein kelpo jumppaklopot, kevyet kuljettaa messissä eikä vie repusta tilaa ;) Jalkatreenipäivinä kyl kaipaa ihan kenkiä, mut oon sit käyttänyt myös mun fillarointipopoja, mä en nimittäin käytä niitä kuin fillarointiin, niin ne ei paljon maassa ehdi sotkeentumaan :) Tänään alkoi voimaviikko. Treenattua tuli tänään ohjelman mukaan takaolkia ja selkää… sekä vatsat. Ihan pistin tuntuvasti painoa, sillä toistot piti olla kuudesta kahdeksaan. Olin ihan iloisesti yllättynyt kun soudut lähti aika kevyesti mukavilla painoilla. Tosin edelleen se epäusko hiipii mieleen, että näinköhän tästä ikinä saadaan FB kuntoista kroppaa… mutta se lienee ihan jokaisella välillä mielessä, että eihän tästä mitään tule :D No onneksi ei vielä kertaakaan ole tullut sellaista totaali epätoivoa, vaan silleen semisti. Ehkä sitä enemmän jotenkin toivoisi näkevän sitä muutosta, mutta toisaalta muutos tapahtuu hitaasti ja silmä tottuu siihen kroppaan joten helposti se sitten näyttää päivästä toiseen samanlaiselta. Silloin on varmaan hyvä kaivaa niitä kuvia niiltä ajoilta kun ei vielä treenannut mitään ;) Niin todellakin tää viikko vedellään voimalla ja ensi viikko on sit rest-pause treeniä. Sitä odotellessa, uhhuh :o Ei vaan se on ihan siistii, ainakin saa mehut itestään vähiin kun oikein puskee menemään. Ja edelleen täällä tuijotetaan silmä kovana Olympialaisia. Eilen sentäs maltettiin lenkkeillä dogien kanssa, treenata ja käydä vielä uimassakin. Ei mennyt ihan penkkiurheiluksi siis. Tää loppuilta, lukuunottamatta koiralenkkiä, taitaa mennä Olympialaisia pälliessä. Itse, yllätys yllätys, diggaan ehkä eniten painonnostosta ja erityisesti naisten painonnostosta. Siinä usein miten silmä lepää niiden naisten lihaksikkaissa kropissa. No en ole ainut, joka on ollut vaikuttunut heidän lihaskunnostaan ja VOIMASTA, ennen kaikkea siitä (jumankauta on mimmeillä paukkuja), nimittäin tänään Radio Rockin iltapäivässä Jussi69 hehkutti miten simpsakan näköinen 75 kilon sarjassa kilpaillut naikkonen oli tempaissut 151 kiloa ilmaan. Niin että siinä on mihin tähdätä :D ei taida onnistua ihan lähiaikoina :D Tänään kyllä kattelin vähän huuli pyöreenä salilla, kun semmonen pikkarainen mimmi, ei mikään haba edes, kyykkäsi oikein syvään 55 kilolla. Mun mielestä aika hyvin!!!! Hitsiläinen, meikällä menis sekin ähräämiseksi. Mä en tajua, mä oon kyl ehkä paskimmasta päästä kyykkääjiä, tai sit mä vaan hannaan sitä niin paljon, että sen takia se on jäänyt vähän vähemmälle. Siis joo, kyllä mä kyykkään, kyllä kyllä, mutta jotenkin tuntuu, että kehitys on jämähtänyt… tai… no ehkä tää on taas tätä että se vain tuntuu siltä. Mut joo, kyllä sitä vois isommatkin painot nousta jos viittis vähän panostaa :D Semmosta tänään. Kahvi jäähtyy pöydälle jos jatkan tätä lätinää, joten säästän teidät enemmiltä jorinoilta. Ollaan kuulolla!

2 vastausta artikkeliin ”06082012 maanantai: voimaviikko alkkoi”

  • Toi kyykkääminen on itsellä vaikeaa, smithillä onnistuu, mutta sekin painaa tosi pahasti niska-hartia seutuun.. :( Vielä kun oikea olkapää on vähän aikanaan pesäpallossa heittelyillä ylirasitettu ja liikkuu ihan omia liikeratojaan.. Pakko siis tyytyä prässiin, mikä ei ole kuitenkaan niin tehokas, kun uupuu siitä se koko kropan hallinta. 60 kg/ jalka on muuten pirun hyvin :DD

    • Kyykky on kyllä aika tekninen liike, jotta se menee oikein, pitää tietää mitä tekee. Moni tekee virheen siinä (minäkin olen tehnyt sen virheen) että lähtee liian isoilla painoilla yrittämään. Läskiksihän se menee sitten. Mieluummin pienillä painoilla tekniikka haltuun ja siitä sitten eteenpäin. Itse yritän, vaikka se tuntuu välillä todella rasittavalta, kun ei vaan suju niin ei suju :D Mutta hyvä on myös tehdä vaihtoehtoisia liikkeitä. Jos yhtään tuntuu että paikat ei kestä, niin mitä sitä turhaan itseään hajottamaan vain sen vuoksi, että kaikki muutkin tekee näin. Omat rajansa on hyvä tuntea :) Treeni-iloa sinnekin :)

Kommentointi on suljettu.