06092010 maanantai; jalka- ja vatsatreeni

Nonnih,alkaahan oleen taas viikon ensimmäinen päivä läpi käytynä :) Olihan taas haipakkaa. Duuniin kun ehdin kahdeksaksi, niin sain heti tietää olevani hammaslääkärin assarina ja toimenpide oli alkamassa… joten tulihan kiire valmistella kaikki. Huh. No mä en ollut sit ihan kauheen hyvällä tuulella, kun tuli tommonen ylläri pylläri heti siihen alkuun. Eihän siinä muuten mitään,mut kun röntgenkuvien kehityskonekin oli siinä sit ihan levällään, niin piti sitäkin sit alkaa kasaa ja litkuja vaihtaa… ja ja ja ja.

No kun päästiin vauhtiin, niin kyllä mäkin sit siinä rauhotuin ja lopetin sen kiukun puhisemisen :) Mutta sitten tohtori tempas laatikollisen neekerin suukkoja ja ilmotti, et hei meidän on ihan pakko syödä nää tänään. Ju, no minä taas kauniisti kieltäydyin ja selitin kyl miksi… taaaaaas vaihteeksi jouduin selittelemään. No hän oli kyl hyvin ymmärtäväinen. Itse asiassa mun inspiroimana hän on hankkinut saman saliketjun jäsenyyden kuin missä mä käyn :) ja oli nytkin hyvillään, kun eihän hän nyt kehtaa syödä kuin korkeentaan kaksi suukkoa, kun mä en syö ollenkaan… ja loput hän tunki sitten duunilokeroonsa säilöön :) heh.

Jetsulleen. Töistä kun sit himaan asti ehdin, niin kauhiaa tohinaa. Tuli vähän vastoinkäymisiä ja mulle tuli kiire alkaa tytön mummin kanssa selvittää tytön iltapäivähoitoa. No, pienten mutkien ja järjestelyjen kautta… likka aloittaa huomenna iltapäiväkerhon koulun välittömässä läheisyydessä. Käytiin jo tutustumassakin paikkaan :) Oikein hyvältä vaikutti ja emäntä on ihan innoissaan :) Siellä on ohjattua toimintaa, läksyparkki, välipala, liikuntaa, ulkoilua ja tosiaan, koulunkäyntiavustaja on niiden lasten seurana siellä kolmena päivänä viikossa auttamassa just läksyjen kanssa. Vaikka meidän emäntä onkin hyvin huolehtinyt kotitehtävänsä ja osannut hyvin, niin ei tuo huono asia ole ollenkaan. Sitä paitsi on ikäistään seuraa ja vielä samalta luokalta. Olen aika happy, että kaikki kääntyi parhainpäin.Suurin kiitos kuuluu mummille. Hän on niin kultainen ihminen, aina auttamassa kun hätä tulee :) Ihana ihminen!

Sitten alkoikin tytön kerho! Ensimmäinen päivä puuhakerhossa. Sekin on niin ihanasti tuossa tien toisella puolen. Minä lähdin tietenkin salille sillä aikaa :) Tuli kyllä vähän juoruttua mummin kanssa ennen lähtöä, joten vetelin aika raivolla ohjelman läpitte, jotta ehdin Salkkareiksi kotiin :D Puolisko oli tyttöä vastassa kotosalla kun emäntä tuli kerhosta. Oli ollut kivaa kuulema, hyvä!

Tänään treenattiin sit jalkoja ja vatsaa. Laitoin itseäni ihan tunteella likoon. Sen verran oli adrenaliinia veressä iltapäivän hälinöiden jälkeen, että rutistin kyllä viimeisetkin mehut. Ah sitä euforista olotilaa tuommoisen ”rääkin” jälkeen. Huh. Taas elämä hymyili mukavasti. Tänään tehtiin näin: (vaihteex:D)

– pohjeprässi 3×15
– reiden ojennus 3×15 (uh mikä tärinä lähti viimeisillä toistoilla!)
– reiden koukistus 3×15
– vatsarutistus 3×15
– jalkaprässi maaten 3×15-20
– voimapyörä ja Hooverit n. 40-50 sec. x3
– kyykky 3×8-10 (60kg)

Lämmmittelyt ja jäähdyttelyt crossilla. Venyt saunan lauteilla (kiirus kotiin). Äkäsee protskut naamaan ja kotiin.

Kotona suoraan sitten päivällistä valmistamaan (klo 19.30 :o mutta kun se syödään treenien jälkeen,niin se syödään treenien jälkeen, vittu tässä mitään läsöilee aloiteta :D). Ehdin heittäytyy soffalle seuraamaan sivusilmällä Salkkareita ja samalla täyttelin likan tietoja paperille, jotta hän voi huomenna viedä ne iltapäiväkerhoon :) Eipä siinä, sit pyykkikonetta ja astiakonetta jyllimään. Puolisko onneksi oli vienyt koirat iltapäivästä ja imuroi täällä sillä välin kun mä hikosin salilla. Onneksi on apuja olemassa :) Huh, että miten niin kiire päivä taas tänäänkin :)

Sit juorusin tos vähän tytön parhaan kaverin äidin kanssa :) Meillä on tällainen yhteistyö – avunantosoppari lastenhoidossa :) ja kun tullaan muutenkin hyvin toimeen, niin mikäs siinä!

Silleen. Mutta nyt, se ois taas tässä. Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet. Hyvää yötä :)