07022012 tiistai: etureidet

Mä en tiedä miten muuten voisin aloittaa bloggaukseni kuin ”Terveisiä salilta” alkaa olee vähän kulunut lausahdus, joten pakko alkaa keksimään jotain muuta. No jah, joka tapauksessa terveiseni salilta siis :D Tänään on iltavuoro, joten oli pakko sijoittaa treeni aamupäivälle. Heräsin kyllä ihan ok aikaan, taisin nousta ennen yhdkesää :o hih… eli no, tuli vähän nukuttua tietty pidempään kuin normisti. Aamupalapuuro vaihtui sitten jogurttiin ja kananmunaan sekä kupilliseen kahvia :) Että silleen. Sitä paitsi, apuwa, mulla on kaurahiutaleet vähissä, pitänee lähettää pikkuemäntä kauppaan taas ;) Hän on niin ihana kun haluaa mennä tekemään aina pikku ostoksia, milloin mitäkin, kahvipaketin, vessapaperia jne. On hakenut kissanhiekkaakin talvisaikaan, sen saa kätevästi pulkkaan :) Mun reipas pikku apulainen, maailman rakkain, huoh.

No joh, jottei mene nyt ihan liian lällyksi, niin mennään sitten treeniin. Tänään oli vuorossa etureidet. Sain ne aika mielettömän hyvään pumppiin :) Kyllä kait se on uskottava kun ammattilainen tekee sulle ohjelman, että siinä on jujua. Ja jos en nyt ihan vaaleanpunaisten lasien läpitte itseäni katsele, niin mielestäni ulkoreidet ovat alkaneet erottumaan selkeesti paremmin :D Yeppee! Edistystä. Kun lähtökohta on kuitenkin se, että olen ollut varsinainen pulkannaru, aina!!!, niin joutuuhan tässä duunia tekemäänkin. Jotenkin joskus jopa tulee kadehtien katsottua selkeesti hieman ylipainoisten reisiä, koska niillä on niitä!!! Kaippa ne reidet joutuu väkisinkin kehittymään siellä painavien lihojen alla :o oletan???? Mutta siis joo, kyllä… olen tehnyt tällaisen mutututkimuksen ;)

Nyt tässä kuvassa voi tietty kuvakulmakin hämätä, mutta näyttäis siltä, että alakroppaan tarvitaan lisää massaa. Mähän oon kauhian leveän näköinen yläkropasta. Peffa ja reidet jää jälkijunaan :o uuups.

Ja no… tää nyt on tällainen yritelmä sivupose. Vähän pitää hakea näitä asentoja, että niihin tulisi jonkinlainen rutiini ;)

Tässä pieni mainos mun MP3 soittimesta ja yritys saada selkää kuvaan. Epäkkäät erottuu aika kivasti ;)

Lisää MP3 soitin mainosta. Hyvä laite on, minä tykkään. Eihän siinä mitään näyttöä tietenkään ole, että ei mikään hifistelylaite sinällään, mutta aivan mahtava kun ei ole mitään piuhoja missään roikkumassa :) Me like!

Eli tänään oli vuorossa siis vähän
-reidenojennusta
-syväkyykkyä
-hack kyykkyä
-jalkaprässiä
-reidenojennusta

Ja kuten sanottua, kunnon pumpin sain aikaiseksi :) Jeeee!

Ei kait siinä. Nyt apetta nassuun, ei kyl ois yhtään nälkä, mut onhan se syötävä, että jaksaa ;) Huoh. Sitten illaksi töihin. Tässä jo henkisesti lataudun Tanskandogin enukleaatioon :o uuuuh. Ei oo ihan mun lähintä alaa, mutta ei kait siinä, leikkaus kuin leikkaus :) kyllä se onnistuu mainiosti! ”Se mitä mä en osaa,ei tarvitse osata”, pikkasen itsekehunen lause, hih, ja ei muuten pidä yhtään paikkaansa, kuhan nyt halusin taas aiheuttaa jolle kulle sydämentykytyksiä ;) Okei, mut kuulemiin!

6 vastausta artikkeliin ”07022012 tiistai: etureidet”

 • Kyllä siellä näyttäis alakerta olevan vähän jäljessä yläkroppaa, mut äläpä huoli siitä! Kunnolla vaan raskaita kyykkyjä hyvällä tuntumalla niin jalatkin sieltä kyllä tulee! Takareisissähän sulla on tosin hyvin jo muotoa. Olkapäät on selvästi kasvaneet (toisilla ne näköjään kasvaa…) ja epäkkäät on hirmuiset!

  Oi kun pääsis jo itekin tosissaan reenailemaan..

 • Kiitos Jonna kommenteista :) Musta kans näyttäis siltä että olen saanut enemmän muotoa olkapäihin ja se on ollut yksi tavoite muiden joukossa ;) Olkapäät eivät kuulema voi koskaan olla liian isot, näin mulle sanottiin :) Joten reenii reenii. Ja hei, kuules, ei siihen niin kovin kauaa mene, kun olet jo taas puntilla vanhaan hyvään malliin. Olethan jo hyvin voiton puolella tuossa odotuksessa :)

 • Joo ei niitä voi koskaan reenata liikaa, se on täysin totta! Sama melkein käsien ja pohkeiden kans, ainakin mun kohdalla :D Tässä sitä kovasti jo jännitetään päivittäin et koska pikku mukelo haluaa päästä ulkomaailmaan. Vielähän siihen menee varmasti aikaa mut ei sitä voi olla miettimättä :)

  Hei, missä päin sä asustat ja treenailet?

 • Meitsi asustelee täällä länsi-vantaalla ja käyn treenailemassa tuossa Variston Foreverissä :)

  Meidän emäntä tuli maailmaan päivälleen ajallaan, tai no 23. päivä oli laskettu ja silloin alkoi yöllä tapahtua, mutta 25. päivä aamuyöstä sitten päätti putkahtaa ulkoilmaan :D

 • Oletuksesi ylipainoisten reisistä osuu ihan oikeaan. Yks PT teki kerran mulle saliohjelman ja se sanoi juurikin tuota.
  Useimmiten sitten jos laihtuu, reisilihakset pienenee, kun jokapäiväinen rasitus vähenee niin paljon, ettei sitä voi mitenkään salitreenillä kompensoida.

  • Hei jee, olettekos palanneet HoneyMoonilta takaisin tänne ihanaan koti Suomeen? Eiköstä ole valtavat hanget ;) Olenkin täs jo venaillut, että koska tulee taas treenipäivityksiä sieltä suunnalta, eli blogi-ikävä on yllättänyt :)

Kommentointi on suljettu.