07032012 keskiviikko: rinta-ojentajat

Tervehdys taasen kaikille tasapuolisesti :) Kotona ollaan, vihdoin ja viimein … ja ihan sohvalle astikin olen ehtinyt ;) Ohan ollut taas touhua päivä täynnä. Töistä sentään pääsin ajoissa ja suoraan salille. Huomenna menee ihan varmasti ylitöiksi, joten sitten ei passaa mennä salille suoraan, vaan on pakko tulla himan kautta käyttää dogit, ei siinä muu auta :o se vaan tietää taas sitä, että himaan pääsen joskus illalla :o puhhuh.

Tänään sitten rintatreeniä ja ojentajia.
-vinopena
-vinopena kp
-peck deck (talja oli niin varattu :/ grah!)
-levitykset vinopenkissä
-kapea penkki
-dippi
-yliveto taljassa
-push down
-vatsat vastuksella
-vinot vatsat ilman vastusta
-peffan nostot penkistä 3×25 ;)

Siinähän se setti sitten taisi ollakin. Pientä huolestusta aiheuttaa taas se, että vasen hartia vihoittelee jälleen kerran :( grah…eikä siinä sitten kaikki, nimittäin vinopenkissä alkoi sattumaan vasempaan kylkeen. Mä en osaa oikein kuvailla sitä tunnetta, mutta voisin kuvitella, että joku kylkiluu murtuma voisi tuntua vähän tälle :o sisäänhengityskin sattuu, uh. Ei mitään käsitystä mistä tämä tuli, töissä ei ollut mitään ongelmaa kyljen kanssa. Hartia tosin on särkenyt eilisestä… aamuyöstä oli vähän vaikeuksia keksiä mitään hyvää nukkuma-asentoa…puuuh. Mutta tokikaan en anna tämän lannistaa. Jos ei muu auta, niin täytyy vähän keventää, mutta jalkatreenin voin tehdä kuitenkin ihan entiseen malliin ;) kyllä kyllä.

Vähän suruisaa uutista tuli duunikaverin tiineydestä. Hän oli jäänyt ns. tyhjäksi, eli alkio ei ollutkaan kehittynyt odotetulla tavalla ja siihen jäi se raskaus. Hän tuntui kyllä olevan todella sinut tämän asian kanssa, mutta tiedä sitten häntä. Kyllähän tuollainen varmasti vähän jää mietityttämään ja surettamaan :( No toivottavasti parempi onni ensi kerralla :) Yksi tuttu synnyttänee ihan näinä päivinä, ellei ole jo synnärillä :D Kyllähän näitä vauvauutisia on tullut ovista ja ikkunoista, mutta mikäs sen mukavampaa! Meillä ei enää ole vauvaa talossa, juuri tehtiin matikantehtäviä oman ”vauvan” kanssa ja juh… ei hän enää ole mikään vauva :( niin nopeesti menee tämä aika :o voi voi sentäs. Kohta huomaan, että tyttö on teini ja pian nuori aikuinen :o

Tämmöstä tänne siis tänään. Palaillaan asiaan jälleen!