07092012 perjantai; fustra ja jalat ;)

Miten voikin näin paljon vaikuttaa mielialaan se että pääsee treenaa??? Okei, kyllähän mä tiedän ja myönnän, että hulluhan mä olen, eihän siinä ole mitään epäselvää :D mutta totta tosiaan, kulunut viikko on ollut ehkä vaikein taas hetkeen, kun olen pakottanut itseni pysymään kotona, koska flunssa on vaivannut. Tiedän, että tein oikein, mutta ai morjens on ottanut koville, huhhuh. No eilen kävin sentäs hierojalla ja se salin kolina oli sellaista musiikkia mun korville, että oisin voinut vain istua siinä sohvalla ja kuunnella… olisin niin halunut mennä itsekin, mutta hieronnan jälkeen se ei oikein sovi. Ennen hierontaa en kerta kaikkiaan ehtinyt, koska pääsin duunista vasta kolmen jälkeen ja hieronta oli neljältä :o MUTTA TÄNÄÄN ihanaa, pääsin taas vauhtiin :) Mä niin rakastan taas elämääni :D :) Miten sitä sanotaan… hmmm… hullulla on halvat huvit ;) tosin, en mä nyt ihan halvaksi tätä harrastusta tituleerais kuitenkaan valmennuksineen päivineen. Ja välineethän pitää olla parasta a- luokkaa, eikö? :D

Duunista tulin suoraan kotiin. Mun pikku emäntä lähti tänään isänsä luokse. Tänäänhän on kissojen yö Korkeasaaressa ja he menevät sinne :) Voitte vain kuvitella miten täpinöissään neiti oli :) Voi rakkaus pakkaus sentään. Jottei tämä äitiyden autuus olisi näin ylitsevuotavaa, mitä se ei tosiaan aina ole, niin kerrottakoot, että tällä viikolla olen tuntenut itseni myös aika hirviö äidiksi. On nimittäin ollut tuo pinna vähän kireellä, enemmän tai vähemmän treenittömyyden vuoksi ja laitetaan nyt osa vaikka naisten vaivojen piikkiin ;) Mutta onneksi, vaikka osaankin olla totaali mulkku, mulla on myös taito myöntää toimineeni väärin ja voin puhua siitä… ja tytöltä pyydän AINA anteeksi tyhmää käytöstäni, jos sellaista ilmenee. No juh… että ei se aina ruusuilla tanssimista ole, kun taiteilee superäidin ja tyhmä äidin välimaastossa :D

Salilla mulla oli tänään sovittuna toinen Fustra tunti. Voin kertoa, että nyt oli Jesse laittanut parastaan ;) Hyvä hän! Oli nimittäin selkeesti miettinyt, että millä sais munkin ihon pintaan hikeä ja naamaan pientä irvistystä. Diggasin kyllä tämän päivän treenistä, mutta kerrottakoot nyt kaikille, ettei musta mitään Fustraajaa tule ;) Kyllä siinä on hyviä pointteja ja jo heti sovelsin sitä ajatusta omaan jalkatreeniin minkä vedin Fustra tunnin jälkeen. Keskityin nimittäin oikein ajatuksella siihen keskivartalon hallintaan ja yllättävää kyllä, esim. yhden jalan prässissä sai kummasti lisää poltetta reiteen kun keskittyi myös siihen, että keskivartalo pysyi tiukkana eikä ollenkaan lähtenyt antamaan avuja sieltä ;) Kandee kokeilla. Miettikää niitä syviä vatsalihaksia, pitäkää se napakka pito siellä kun teette keskittyneesti jotain liikettä. Eihän se varmasti aina tule onnistumaan jos vaikka miettii jotain voimatreeniviikkoa. Voisin kuvitella, että jossain vaiheessa toistoja voi pikkasen se napa sieltä selkärangasta irrota :D :D waha!

Tänään siis tunnin Fustra ja sen jälkeen:

-levee kyykky
-yhden jalan prässi
-jalkaprässi (voin kertoa, että Fustra tunnin jäljiltä 120 kg prässissä, kyykyn ja yhden jalan prässin jälkeen, tuntui jo painavalta :o)
-takareidet istuen
-takareidet selkäpenkistä
-lantion nostoja yhdellä jalalla (alko jo vähän painaa tässä vaiheessa)

Sauna! Uh! Kunnon löylyt ja palkkaria nassuun :) I love my life!

Tosiaan Fustra tunnilla tehtiin kyykkyä smithissä ihan tavana ja yhdellä jalalla, niin kyllä se pikkasen laitto puuskuttaa sitten omassa jalkatreenissä. Ja okei, otetaan huomioon myös että olen ns. toipilas myös tällä hetkellä ja mistä mä tiedän kuinka paljon se eilinen kouriminen siellä hierojalla vielä tuntuu kropassa :D Mutta sanotaan nyt näin, että oli aika vetelä fiilis kun kaupan ja Filmtownin kautta raahauduin kotiin ;)

Ja sitten tulevan viikonlopun huipennus:

Tänne sunnuntaina :) Wuhuu! Lauantaina en ole menossa, treenaan itse ;)

Semmosta kivaa! Ollaan kuulolla! Expossa ehkä törmäillään :)