08032012 torstai: selkä-haukka

Nyt on tiedossa valitusta joten jos ette kestä niin älkee lukeko :D Nimittäin, eilen jo valittelin tätä mun kylkeä, kun on ihan sellainen tunne kuin ois kylkiluu saanut osumaa. En mä kyl oikein jaksais uskoa että se on murtunut????? tiedä häntä, mutta hemmetin kipee on kun tekee jonkin väärän liikkeen, tosin koko ajan se ilmoittaa olemassa olostaan :/ grah. No mutta koska mä olen MÄ niin minähän menen salille vaikka vähän jonnekin sattuisikin. Nii-in, viisasta noooooooot, mut kun ei usko niin ei usko. Mähän olen sellainen sairastaja, että jos ei ole pää kainalossa, niin mä en osaa levätä. Okkei. No tänään oli sit selkä treeni. Voin kertoa, että mave jäi tekemättä. Ei kiesus sitä tunnetta tuolla vasemmassa kyljessä kun yritin oikaista itseäni… se oli siinä se… Kulmasoutu sen sijaan onnistui suht kivuttomasti ja kaikki muutkin meni ihan ok, välillä vähän irvistellen, mut meni kuitenkin. Treenin vedin läpitte sisulla. Mietin kyllä lääkäriinkin menoa, mutta en sit jaksanut, ehkä huomenna jos tilanne on edelleen sama tai pahempi. Nyt douppasin kunnon kipulääkkeet yötä vasten, että saan nukuttua. Voi v***u mä oon vammanen taaaaas :/ ärsyttää. Mutta niinhän sitä sanotaan, ettei urheilija tervettä päivää näe, mut vähän on nyt liikaa näitä juttuja tässä pienen ajan sisällä. Kuitenkin saan kiittää onneani, ettei ole mitään _todella_ vakavaa sattunut, mikä pakottaisi pidemmälle treenitauolle, koska mun pää ei varmaan kestäisi sitä. Mun on PAKKO päästä salille viikottain, ei mahda mitään.

Tänään siis näin:

-reverse peck deck
-puolikas mave (juu ei tänään ei niin ei… murh)
-kulmasoutu tangolla+ painot tiätty
-hammersoutu paikkaamaan mavea (jotain oli pakko keksiä :D)
-ylätalja levee
-ylätalja kapee
-haukat taljassa
-haukat scott penkissä kp
-haukat scott penkissä
-vipunostot sivulle istuen
-viparit ylös asti

Siinähän se taisi olla. Kyllä pikkasen tuli klinkattua suihkuhuoneessa, kun askelluskin tuntui tossa kyljessä. Koko loppuilta onkin tullut kärvisteltyä sitten enemmän tai vähemmän kipuisana, mutta olen siitä huolimatta yrittänyt hoitaa myös kotitöitä :o uhhuh. Mut juh, ei se auta… kun tehtävää niin tehtävä on… kuka muukaan näitä hommia tekisi ;)

Tänään sain aivan mahtavan ihanan naistenpäivälahjan :) Pakko nyt vähän hehkuttaa. Liput Sami Hedbergin – One man show´hun :) jiihaa… ja vähän muutakin jee jee! Kyllä nyt kelpaa. Sen sijaan työpaikallahan meitä ei muistettu sitten mitenkään, että jee hei sillekin!!!

Takana kiireinen, hieman hektinen päivä, mutta täydellisen onnistunut kuitenkin. Olen väsynyt… puuuh, sänky kutsuu. Huomenna uusiksi :D

P.S tänään muuten peilikuva miellytti ihan kivasti. Kyllähän sitä lihasta on tullut, vähän ainakin, ja sinne minne sitä on yritettykin :) Vielä on tietty paljon tekemistä edessä, mutta alku on ihan lupaava. Tänään jopa innostuin reisistäni, mikä on jo aika hyvin :D:D :D ja niin…ah… mä olen saanut jonkun kestoihailijan salilla :D Aina kun mä näen sen kundin, mä yritän vihellellen katsella ihan muuhun suuntaan, mut tänäänkin se sitten ihan tuppautu juttusille :o puuuh… siis joo, mä tykkään jutella ihmisten kanssa, mut tää on niin jotenkin, äääh, lipevä, semmonen että läpi paistaa kilsan päähän et se on joku naisten naurattaja, ainakin omasta mielestään :/ ei jaksais… huoh. No mut joo, se siitä :D

2 vastausta artikkeliin ”08032012 torstai: selkä-haukka”

  • Ei pirskatti, kannattaisko nyt kuitenkin pitää viikon tauko ja parannella kylkeä, ettei se hajoo atomeiks ja pakota sua kohta kuukaudeksi vuodelepoon?

    • Sä oot varmasti niiiiiin oikeessa. No huomenna tulee ainakin pakkolomapäivä kun pitää lähteä broidin luo kyläilee Loimaalle ;)

Kommentointi on suljettu.