08102012 maanantai; takareidet ja vatsat

No hellurei taasen. Se on TAAS maanantai :o Vähänkö taas vilahti siivillä tuo viikonloppu. No ei silti, mukava viikonloppuhan se oli. Ohjelmaa piisasi tytön yökyläkaverista, siivoukseen ja ulkona syömiseen… shoppailua unohtamatta ja pikku neidillähän oli varsinainen huipennus viikonlopulle Sirkus Finlandiassa. Sieltä kotiutuikin aika vaikuttunut neiti ja hänen pikkusiskonsakin selitti ihan tohkeissaan mitä sirkuksessa oli tapahtunut. Liikuttavia :)

Mutta tähän päivään. Töissä oli ihanan seesteistä. Ei turhaa panikointia tai kiirettä. Itse pääsin lähtemään ajoissa, kun duunikaveri lupasi jatkaa vikan potilaan loppuun :) mä tietty vetosin lapsen harrastukseen ;) eikä ollenkaan tietenkään huvittanut päästä vähäksi aikaa chilaxoitumaan kotisohvalle ennen salitreeniä… eiiiii tietenkään :D tosin tulihan sitä imuroitua ja laitettua emännälle ruokaa jne. Eli se siitä chillauksesta sitten :o juups… no vähän ehdin kutomaan sukkaa ;) Sain muuten tohtorilta, eli duunikaveriltani hyvän ohjeen aika mageeseen pipoon. Pitänee alkaa duunaa sitä seuraavaksi.

Salille siis. Tänään takareidet ja vatsat. Nooooh, voin kertoa, että yep yep.

-verkka crossing
-takareidet istuen
-takareidet maaten
-suorin jaloin maastaveto (tää on niin kuningasliike, ottaa takareisiin ja hyvin myös selkään ;)  I like a lot!)

-vatsarutistukset kiertäen yläkaltevalla penkillä
-voimapyörä (ai saakeli tää on niin aaaargh liike , mutta pienen taistelun kera sain 2×15 :o epäilin kyllä etten kykene siihen, mutta muutaman voimasanan turvin rutistin ne sisulla)
-vatsarutistukset laitteessa

Siinä se. Hyvä treeni ja jälleen huomattavasti parempi mieli… ainahan se on astetta parempi treenin jälkeen :)

Läksyjen tekoa together :) Ympäristöoppi. Ihan hyvää kertausta äidillekin. Mikä on salmi? Lahti? Kannas? Niemi? Saari? Saaristo? jne. Sitä huomaa että itsestään selvyydetkin voi olla joskus hankala selittää ;) Oppia ikä kaikki :D

Nyt sitten iltapalaa nassuun ja kohta aa tutilullaa. Tällaista tänään! Huomisesta pyörähtää käyntiin rest-pause viikko jälleen, uh ja ah!