09032012 perjantai: takareidet

Nonnih, hyvät viikonloput kaikille sinne missä ikinä olettekaan :)Itse makoilen koti sohvalla tällä hetkellä ja olen tyytyväinen :) Takana kiireinen ja aika rankkakin viikko, treenattu on kovasti, niinkuin kuuluukin. Tuumaakaan en aijo antaa periksi, mutta pakkohan sitten on, jos tämä hartia / kylki ongelma aikoo jatkuu entisellään. Mun on vähän vaikea sanoa, onko tilanne tänään parempi, huonompi vai sama kuin eilen…hmmm…ehkä aika sama tai no…ei ainakaan huonompi, luulisin :)

Tänään oli vuorossa takareidet, joten tämän treenin vedin ihan hyvällä mielin läpitte. Tunnustellen tietty sitä koko ajan, ettei ota kylkeen tai hartiaan. Jännä, miten treenatessa vähemmän tuntuu mikään. Johtunee varmaan adrenaliinista… endorfiineista jne. Mutta okkei, hiukka tuskaisia tunteja olen viettänyt tänään töissä ja kotona. Kuten Pumpumkatti sanoi, ois varmaan aika vähän höllätä. Hän on niiiiiin oikeessa ihan tosiaan…mut vituttaa suoraan sanottuna, kun on tällaista kremppaa ja voi helvettiläinen kun on niin vaikeeta olla menemättä sinne salille…saakeli!

Takareidet:
-reiden koukistus istuen
-reiden koukistus maaten
-takareidet selkäpenkistä
-prässi (tänään irtosi yllättävän kevyesti hyviä sarjoja, kovilla painoilla, jes!)
-pohkeet istuen
-pohkeet seisten

-venyttelyjä, kokeilin mm. uutta venyttelylaitetta :) oli ihan semi jees kokemus.

Tänään taas näin mun entisen liikunnanopettajan salilla. Hän muistaa mut hyvin. Opetti liikkaa yläasteella meille. No tänään hän kirmasi sieltä jumppkaverinsa kanssa huudellen hyvä Päivi :D ja sitten kysymään, että kyllähän sinä Marjatan muistat? Hetken meni ennenkuin yhdistin hänet entiseen ruotsin maikkaani, mutta hän se oli :) Marjatta oli tunnistanut mut :) Hauskaa kyl nähdä entisiä opettajiaan tuolla jumppailemassa. He kovasti kehuivat, että hienoa nähdä kun entiset oppilaat liikkuvat ja ovat hyvällä tuulella jne. Aika hauskaa.

Nyt mä jatkan Voice of Finlandin pällimistä. Kovia laulajia, huhhuh…jos jotain haluaisin osata, niin laulaa, hitsi et ois hienoa! Sitä ei niin vain voi oppia, vaikka miten treenailis…pläääh. Mukavaa iltaa kaikille!