1. loma-aamu :)

Ah, se on nyt sitten ihan virallisesti ensimmäinen kesälomani aamu ja päivä edessä. Ihanaa. Ulkona näyttäis olevan erittäin kaunis päivä. Sain herätä suukkoihin ja kahvintuoksuun! Aika… täydellistä. Puolisko herätteli mut, koska tiesi, että tyttö oli tulossa yhdeksältä kotiin. Aika jees, että hän huolehtii tällaisista asioista myös. No minähän sitten kampesin itseni pystyyn ja lähdin koirakavereideni kanssa kiertämään pururataa. Olen nyt kuullut useammaltakin taholta, että tuohon meidän pururadalle suunnitellaan mielenterveyskuntoutujien asuntolaa :O En ole ollenkaan innostunut siitä ja tiedän ettei kovin moni muukaan ole. Minulla ei sinällään ole mitään mielenterveyskuntoutujia vastaan, ehei, en haluaisi, että siihen rakennetaan yhtään _mitään_! Aivan sama mikä rakennus olisi kyseessä, haluan, että tuo pururata säästetään, se on ollu tässä kylässä aivan alusta alkaen, niin kauan kuin kykenen muistamaan!!!! Se kuuluu tähän miljööseen. Sitä käyttää edelleen lenkkeilijät, muut kuntoilijat, koiran ulkoiluttajat jne. Miksi siihen pitäisi rakentaa nyt yhtään mitään? Ärh, suututtaa ajatus. No en nostattele verenpaineita enempää ennenkuin saan asiasta enemmän tietoa.

Ajatella, että syyskuun 23. päivä tulee vuosi siitä kun aloitin tuossa uudessa työpaikassani. Viime yönä näin unta, että olin tuuraamassa vanhassa työpaikassani ja mulle tuli kauhea hinku päästä takaisin uuteen työpaikkaani. Huomasin, etten viihtynyt siellä enää ollenkaan :D Olenkin tätä pohtinut useampaan kertaan, että oli oikeastaan todellinen onni, kun jouduin etsimään uuden työpaikan joustavampien työaikojen toivossa! Tilannehan oli edellisessä paikassa se, että jouduin tekemään aika paljon iltaa joka viikko ja se ei oikein istu siihen kuvioon, että mulla on nyt koulunsa aloittava pikkuneiti kotosalla :O Joten pakostakin oli etsittävä työtä jossa voin tehdä pääsääntöisesti aamuvuoroa ja mikä flaxi mulle kävikään! Aivan mahtava! Nyt mulla on työpaikka, jossa saan tehdä aamua! Parempi liksa, paremmat edut… ja työnkuva laajeni ja sitä kautta tuli paljon mieluisammaksi! Hmmm… Ja nyt tosiaan tulee ihan kohta vuosi siitä kun aloitin tuolla. Niin se aika vaan kuluu, siivillä. Voih.

Tiistaina tyttö aloittaa koulutiensä. Se on nyt todella lähellä. Jännittävää. Olen moneen kertaan miettinyt tämän valmiiksi, kamerat pitää olla mukana, niin kännykkä kuin digikamerakin! Tässä on nostalgian havinaa, tyttö menee samaan kouluun, minkä minä olen tahkonnut pienenä. On jännittävää näiden monien vuosien jälkeen kävellä niistä ovista sisään, saatella omaa jälkikasvua koulutielle. Aivan hassu fiilis… jos tämä on iso askel tytölleni, mitä se tietenkin on, niin iso askel se on minullekin!!!! Ei sitä oikein osaa edes käsittää! Kyllä tämä laittaa kaikenlaiset tunteet myllertämään. Jostain mielen sopukoista nousee muistoja… ajoista kymmenien vuosien takaa ja kaikkea siltä väliltä. Ohhoh, tämä aiheuttaa varmasti jonkinsortin liikutuksen kuohahduksen vielä. Tiedän, että tulen itkemään vielä :D Voih! Eli täällä äiti sekä tytär jännittää yhtä paljon alkavaa koulua! Hih! Onneksi tyttö on takuuvarmasti koulukypsä ja tiedän, että hän tulee pärjäämään hyvin koulussa, joten sitä mun ei tarvitse jännittää. Mutta on tää vaan niin iso juttu, huh.

Kahvikupin pohja tuli näkyville, täydennystä siis. Kohta on syytä suunnata nokka kohti kuntosalia. Tämä on sitä mitä olen lomaltani odottanut, voin mennä treenaamaan mihin aikaan vain, ihanaaaaa! Tytölle on varattu lastenhuone. Mummikin on tulossa Body tunnille, joten varmasti törmäämme siellä. Sain tuliaisia mökiltä. Hunajaa, mummin omista mehiläispesistä. Tyttö oli tehnyt mulle lintukoristeen, runovihon ja sain kaulaani hänen onnenkorunsa :D Sain myös tytön itsensä tekemän Hevisaurus CD:n, hih. Eilinen treeni tuntuu nyt vähän käsissä, kyljissä ja selässä. Wow, pikkanen ekstrarääkki on siis tehnyt tehtävänsä. Jei! Näin muuten viime yönä unta, että yhdellä duunikaverillani oli aivan valtavan lihaksikkaat kädet (nainen!). En ollut aikaisemmin muka huomannut, että hän on niin timmissä kunnossa. Olin _todella_ kade… Eli salille siis :DDDD Tänään on tiedossa jalka- ja vatsatreeniä. Jei. Pääsen kyykkää, odotan innolla. Tänään lähtee, murh!!!

Johan tuli lätistyä. Kiitokset sille joka pääsi loppuun asti :D Kiitos Tarulle rohkaisevasta kommentista! Niitä tarvitaan tämän ikuisen taiston tiellä :D Kiitos!