11072011 maanantai; fillarointia

Nonnih, johan palattiin arkeen ja normaaliin urheiluhenkiseen touhustamiseen. Ihme kyllä heräsin tänään jopa ajoissa, vaikka syynäsin Criminal Minds jaksot viidenneltä tuotantokaudelta loppuun asti viime yönä. Tokihan vika jakso jäi sitten kesken… joten mitäs tässä nyt pitäs sitten tehdä. No kun aamusta selvisin kahvinvoimilla, niin nappasin taas fillarin alle. Käytiin tytön kanssa kääntyy kaupassa, mä ostin vähän Gaenomaxia evääksi ja Vichyä. Likka tuli kotiin leikkimään, mutta sai kyllä sitten kaveriseuraa bestiksestään ja siellä se on vieläkin touhustamassa. Mä kyllä lupasin että lähdetään rannalle, joten vähän patistelin neitiä jo kotiinpäin.

Lähdin taas vetää ihan peruslenkkiä, sinne Auroran puistoon. Siellä pientä evästystä, banaani ja Gaenomax. Sitten taas Kehää pitkin itään ja tällä kertaa poljinkin aina tuonne Silvolaan saakka :) Tulihan tehtyä lenkkiä oikein kunnolla! Lähdin 10.44 ja taisin availla kotiovea tuossa 12.30 :) Että kyllähän siinä oli taas ihan kivasti matkaa ja aikaa tälle päivälle. Tai mistä sitä tietää vaikka innistuisin vielä illemmalla uudemman kerran ;)

Mä oon nyt saanut jonkun kestoihailijan meidän kuntosalilta. Olen aikaisemminkin maininnut tästä kaverista, mutta hän ei ole vieläkään uskaltautunut omalla naamallaan näyttätyä mulle. Saan häneltä vain sellaisia viestejä, että olen kuulema hot ja hän haluaisi suudella muo :o WTF????? No nyt en kyllä vastaa hänelle yhtään mitään. Olen aika selvästi antanut ymmärtää, että tulee ihan reippaasti tervehtii vaan eikä tolleen stalkkaa. Mä en käsitä mistä mä aina saan noita stalkkereita perääni :o Jotenkin vähän selkäpiitä karmii. Inha ajatus olla salilla ja mä en tiedä kuka niistä äijistä on se kyseinen tyyppi. Pitänee harkita salin vaihtoa :o No ehkä en vielä mene niin pitkälle. Ehkä se on vaan joku harmiton joka nyt jostain syystä on keksinyt että minä olisin jotenkin hottis :D :D :D Just joo… Ei kyllä vois vähempää kiinnostaa ja sen olen tehnyt selväksikin ;)

Semmosta. Mutta josko sitä nyt hyökkäis suihkuun ja sitten vois sitä nappulaa koittaa houkutella kotiinpäin jotta päästäisiin sinne uimarannalle :) Oih, ihana kesä ja loma… ja ja ja :) Kaikkee. Pitänee varmaan mennä frendinkin kanssa juoruilee. Se eilen sivulauseessa vihjas, että ois vähän asiaa, mutta ei ehtinyt sitten jäädä turisemaan. No hyvät ystävät ovat sitä varten, että heille voi puhua ja heihin voi luottaa! Nyt suihkuun, jeih!