13012013 sunnuntai: takareidet

Hola hola! Sunnuntaina kampesin kiltisti salille. Ei siinä, oli kyllä hinkukin päästä sinne. Vuorossaan oli siis jalkatreeni, tarkemmin takareidet. Jalat olivat kyl aika tukossa vielä edellisistäkin jalkajumpista, mutta kyllähän se siitä lähti. Kunnon lämmittelyt vaan alle ;)

Jalat

-lämmittelyt 10 kyykkyä + 10 punnerrusta x 3 tämä setti
– takareidet istuen 4×10
-takareidet maaten 3×10
-SJMV 3x 15 (tää on ihana liike kyllä :) me like!)

Vatsat
-vatsarutistukset alakaltevasta penkistä kiertäen 3×15 ( siis meidän salilla on auttamatta maailman paskin vatsapenkki, siis mistä se on kotoisin, mä kysyn vaan????? Kiroon sitä joka kerta)
-voimapyörä 3x 15
-vatsarutistukset vastuksella 3×16

Kyllä jumppaava nainen on vaan niin kaunis ;)

Ihanaa olla sunnuntaina kiireettömästi jumpalla. Siinähän ehti jopa kaivaa kameran esiin ja venytelläkin mukavasti. Sen lisäksi ehdin istahtaa saunassakin ihan rauhassa. Viikolla yleensä on niin helvetillinen kiire, että hiki hatussa saa juosta jo salilta kotiin ruokkimaan jälkikasvua ja pissattaa koiria. Joskus se kyselee hieman hermoja… joskus niitä hermoja ei sitten löydy ja saattaapi toisinaan käydä niinkin, että saan pienimuotoisen hermarin siinä vaiheessa kun pitää vielä alkaa huhkimaan kotitöitä :/ Niinpä, ei oo helppoo kun on vaikeeta, siltikään… edelleenkään, en ole luopunut siitä haaveesta, toiveesta, tavoitteesta, että sinne BF kisoihin suuntaan ;) Töitä on tehtävä helvetisti, tiedän… ja no, tämän jumppaamisen jumalattoman määrän kun sovittaa meitsin hektiseen arkeen, niin heikompaa oksettais. En vähättele ollenkaan, etteikö muillakin olisi arkikiireensä, tottahan toki on, mutta meitsi kun on vielä haalinut tätä perhettä hoitaakseni ihan kohtalaisesti, niin joskus ne tunnit tuntuvat vaan loppuvan kesken. Minkäs teet ;) mut en valita, ENPÄ!!!! :D

Loppuvenytyksillä. Tajusin juurikin, että mun MP3 soittimen kuulokkeet tekevät musta sen näköisen, kuin mulla ois kunnon ELF korvat :D hahhahaa, ja vielä toi pipo päässä. Mä en ehkä kestä ;) Kaunista!
Ja tässä. Jos haluatte jotain vähän erikoisempaa kauhua / jännitystä elämäänne elokuvan muodossa, niin lainatkaahan tämä. Mä luulen, et tää on semmonen leffa että tästä joko diggaa tai sit tää menee ihan yli hilseen. Mä tykkäsin kyllä :) Eipähän ole ainakaan ennen tämmöstä nähty :D

No mutta, kaippa tässä pitäs töitäkin tehdä, töissä kun olen ;) Ollaan hei kuulolla. Treenisemiä kaikille!