13102012 lauantai; rinta ja olkapäät

Iltaapa iltaa. Nyt vasta tässä ehdin istumaan alas ja kirjoittelemaan. Jännä miten sitä voi saada vapaapäivänsäkin kiireiseksi :D No jah, jos nyt lähdetään siitä, että nukuin reilu kahdentoista tunnin yöunet, niin johan siinä päivä käy lyhyeksi. En meinannut uskoa silmiäni kun tajusin herätessäni kellon olevan jo puoli yksi. Noloa :o Noooh, se kertoo ehkä siitä, että takan on ollut rankka viikko :)

No salillehan siitä suunnattiin aika pian heräämisen jälkeen. Pieni tankkaus ja menoksi. Tänään oli rinta-olkapäivä :)

-verkka crossilla
-vinopena smithissä (rest-pause sarjoja, kyllä tuntu)
-vinopena käsipainoilla
-ristikkäistalja (rest-pause sarjoja muutama)
-pull over käsipainolla

-viparit sivulle etunojassa
-viparit ylös kp (tässä saa kyllä hyvän pumpin olkapäihin)

Tuli taas otettua vähän videonpätkää treeneistä. Sitä kyllä tuntee aina itsensä yyber seksyksi kun katselee jälkikäteen näitä :D No sou?
Ristikkäistaljaa. Huomatkaa taustalla astetta rankempi ylätaljatreeni :) :D Tässä tämä vipunostot ylös käsipainoilla. Tähän liikkeeseen ei tod tarvitse isoja painoja kun toistoja on riittävästi ja alla on jotain muuta olkapäätreeniä. Kuten näkyy, alkaa kolme kiloakin painaa aika tavalla :D Pieni pose loppuun ja siinä oli sitten tämän päivän treenit :)

Tänään muuten totesin, että mun Karhun rannetuet ovat parhaat päivänsä nähneet ja yritin etsiä Myyrmannista uusia rannetukia. No ei löytynyt ei, vissiin on etsittävä taas netistä :) Tai onko jollain tietoa mistä löytyisi?

Nyt leffailtaa viettämään. Lainattua tuli Kovasikajuttu ja Kick off :) Katsotaan onko niistä mihinkään. Mukavaa lauantaita kaikille :) Ai niin ja tervetuloa taas uusi lukija :) Mukavaahan se on että mun lätinät jaksaa kiinnostaa :)

6 vastausta artikkeliin ”13102012 lauantai; rinta ja olkapäät”

  • Astetta rankempi ylätaljatreeni :D :D :D
    Sun lätinät pitää lukea aina heti, kun huomaa Google Readerista, että uusi juttu on tullut :)

    • Kiva että jaksat lueskella, vaikka välillä varmaan sivuan aihetta aika pahasti :D

  • Haha :D Voi ei tuota ylätaljaa (oikeastihan se varmaan vaan jotenkin venyttelee selkää tehostetusti, venytteleehän, pliis :D).

    • No kyllähän tuo sen verran iäkkäämpi rouvashenkilö oli, että ehkä hän tosiaan vain venyttelee siellä taustalla, mutta en silti voinut olla repeemättä kun katsoin tämän videon ja näin tuon :D Aika huvittava :)

Kommentointi on suljettu.