13122011 tiistai; etureidet

Jepulis jee. Meitsi sitten meinasi myöhästyä iltavuorosta kun jäin jumittaa salille. Yllättävän paljon aikaa sitä saa kulumaan etureisien tahkoamiseen :D No mutta tulipahan tehtyä ;)

-crossi 8min. keppijumpat ja silleen
-kyykky 5×5
-pystyhacki 5×15, ai ettäs tuntus kohteessaan
-jalkaprässi kylkimakuullaan yksi jalka kerrallaan 4×15
-reiden ojennus 5×15
-pientä ylävartalovenyä ja äkäsee pesulle

Siinähän se setti sitten tältä päivältä.

Enpä sitten tainnut kertoa mitä tietoa sain eilen hieronnasta. No mitään varsinaista vikaahan minusta ei löytynyt, vasen puoli on kireämpi selkeesti kuin oikea, mutta se nyt ei varmaan tullut yllätyksenä tän mun käsivaivan takia. Muuten kuulema mun lihakset on hyvässä kunnossa (kyllä kait niitä lihaksia sitten jossain on ;) ) ja lavatkin olivat kuulema hyvin irti. Nyt vaan kysymys kuuluu, mikä hemmetti tuolla lavan takana sitten kiristää, mistä se johtuu ja miksi se ei mene ohi?!?!?!?!?!?!?!? Odotetaan siis fysioterapiaan pääsyä… mutta menen kyllä ehdottomasti hierottavaksi pian taas uudelleen. Niin joo ja kuten kuvasta näkyy, käteni ovat känsäiset, siitä huomautettiin :D hih. Ja joku tommonen verenpurkaumakin on ilmestynyt käpälään. Ei meinannut uskoa, että on tullut salitreenaamisesta :o No mistäs sitten. Mä en käytä salilla käsineitä, että ihan paljaalla vedellään :D paitsi vetokoukkuja ja remmejä käytän toisinaan ;) kun tarttee pitoo.

Semmotteista tänään siis. Oisko huomenna pakkolepopäivä. Mun ois ehkä pikkuhiljaa syytä uskoa, että ihminen tarttee myös sitä lepoa, mut kun oon koukussa ;) Ai juu töissä oli kivaa, meinas ihan unohtuu. Kuulemiin :)