14012012 lauantai; haukka-ojentaja-pohkeet

Että niinkuin semmoista tänään salilla. Itselleni poikkeukselliseen tapaan menin tänään, lauantaina, iltapäivästä vasta salille. Yleensä viikonloppusin suuntaan salille viimeistään puoleen päivään mennessä… mutta tänään näin KOSKA, me menimme etsimään likalle niitä Monster High nuken vaatteita :D Juh, tämä oli tietysti ihan kaikkein tärkein ohjelmanumero tälle päivälle. Taitaa olla pikkasen kysyttyä kamaa noi Monster High nuket ja niihin liittyvä tavara. Oli nimittäin vasta kolmannessa kaupassa niitä nuken vaatteita :o Melkein alko jo jännittää, että pitääkö tässä lähteä ”merta edemmäs kalaan”, jos koko Myyrmannista ei niitä löydy. Mutta Cittari pelasti jälleen. Yllättävää, miten aika usein Cittarista löytyy kuitenkin kaikenlaista tarpeellista, vaikka voisi kuvitella, ettei siellä ole leluosasto nyt niiiiiin hyvin varustettu kuin itse lelukaupassa (yläkerrassa BR lelukauppa), mutta niin vain Cittarista löytyi kokonaan Monster High nukeille pyhitetty hylly :) Voi sitä riemua sitten. Kaksi uutta asukokonaisuutta ostettiin ja voin kertoa, että yksi asukokonaisuus maksoi enemmän kuin mun ostama urheilutoppi, että siitä voi sitten päätellä jotain :D Nih. Mutta mitä en tekisi mun pikku muruseni eteen :) Ja hän käytti niihin osaksi omia säästämiään rahoja :) että on meillä tällaista ns. tapakoulutustakin, ettei kaikki tule kuin manulle illallinen, joskus joutuu vähän itsekin näkemään vaivaa. Mukavaahan meillä oli siellä shoppaillessa. Henkka Maukalta tyttö löysi itselleen paljettipannan ja oli siitä hyvin innoissaan :) Pieni.

Itelläni on vähän lihakset kipeenä, hyvä niin, tietäähän tehneensä. Painoa oli tullut taas himpun lisää… lihasta vai läskiä, mene ja tiedä :D mutta massaa silti ;) Noooooh, saan varmaan maanantaina jotain palautetta Sallalta :o näin muuten viime yönä unta että oltiin Sallan kanssa treenailemassa ja hän piti muo vissiin aika heikko peikkona, sillä sain tehdä puolen litran pepsi pulloilla joissa oli vettä sisällä hauiskääntöjä :D :D :D laskin että nämä pullothan painavat… peräti puoli kiloa, wow! Sallalla oli siis unessani uskoa mun kuntoon :D No juh… eli vissiin vähän jännitän maanantaita ;)

Tänään aika perussettiä siis haukka – ojentaja rintamalla. Sen lisäksi tein vatsarutistuksia ja vähän pohkeita istuen. Menihän sitä aikaa taas siellä puolitoista tuntia.

Nyt koirat lenkille ja nukkumaan. Kuulemiin!