14032012 keskiviikko: etureidet

Takas gymille :) Ai että voi olla niinkuin niin hyvä olo ettei voi liikaa tätä fiilistä taas hehkuttaa. Mä voin niin teille kertoa, että tuosta perjantaista eiliseen makaaminen alkoi niin riittää. Mulla ei yksinkertaisesti pää kestä. Mulla liikkumattomuus = elämä ilman salitreeniä, vaikuttaa niin suoraan mielialaan, että jos joku haluaa tulla mun kanssa juttuun, niin mun on parempi käydä vaikka vain kääntymässä salilla :D Ja hei, toinen huomio minkä tein, oli se, ettei tämä pelkkä lepokaan ihan hyvä ole, sillä eilen kun yritin nousta sitten pikku pikku päikkäreiden jälkeen sohvalta ylös, niin sattui ihan hemmetisti alaselkään, niin että hetken piti oikein oikaista itseään suoraksi :o No sitten iltasella tein pienen kevyen jumpan kahvakuulalla, siis todella vain sellaisen, että sain liikettä niveliin ja vähän pumppia lihaksiin :)

Tänään sitten aamu valkeni niin mukavasti ;) että heti aamusta lähti päivä käyntiin aivan eri tavalla kuin esim. eilen. Mä en niin diggaa noista Panacodeista ym. mömmöistä, ei oikein sovi mulle. Musta tulee sellainen zombie. Nyt olen yrittänyt olla ottamatta niitä, olen ottanut yötä vasten, niin ihan eri meininki tässäkin päivässä :) Jee-e. Ja terävin kipu onkin saatu alta vekka ja jumi hartiassa on selkeesti lauennut, luojalle kiitos siitä. Eli eli, sitten vain treenikassi kasaan ja jumpalle. Voi tätä ilon päivää!!!

Jo salille mennessäni päätin, että tänään treenaan etureidet ja vältän mahdollisuuksien mukaan rasittamasta yläkroppaa. Kylki muistuttelee itsestään edelleen, joten on otettava varovasti. Tein yläkropalle vain fyssarin suosittelemia liikkeitä kevyillä painoilla!!!! Kunnon venyttelyjä ja vähän pose harjoituksia ;) tiätty.

Olin kyllä suorastaan ”liikuttunut” kun huomasin salin peilistä, että mullehan on helvettiläinen sentään tullut reittä!!!! Lisää lisää… Kyllä valmentaja taitaa tietää millä sitä saadaan ja onhan sitä vähän nyt sit saatukin. Jatketaan samaan malliin. Tänään myös tein valmentajan antamien ohjeiden mukaan reiden ojennusta vähän erikoistekniikoita hyväksikäyttäen :) Syväkyykyn vedin aika maltillisilla painoilla, ihan kylkeäni ajatellen, mutt tuntuma oli kuitenkin aivan tyydyttävä tällaisen tauon jälkeen. Hack kyykyn korvasin tänäänkin yhden jalan prässillä istuen. Etureittä treenatessa en olekaan aikaisemmin, ennen kuin Salla mulle opetti, kuinka oleellista on missä kohtaa jalkalautaa räpyläänsä pitää ;) Tuntumaa saa ihan eri tavalla oikealla jalan asettelulla. Pienestä voi joskus olla kiinni nämä jutut. Ja muka salitreenaaminen on tissiposkille koska se on niin helppoa, haaha sanon minä. Ehkä se on helppoa silloin kun ei tiedä mitä tekee ;) ja luulee tekevänsä oikein :D Tieto lisää tuskaa tässäkin lajissa, mutta toisaalta edistystä pystyy näkemään ihan eri mittasuhteissa kun tekee niinkuin pitää.

Hiukset kävin nykäsee taas lyhyeksi. Se siitä kasvatuksesta taas vähäksi aikaa. Ihanaa kun on lyhkänen malli jälleen, niin helppo, ei roiku silmillä ja salilla se on niiiiiiin kätevä. Jos ja kun joskus sitten vuonna 2013 olen siinä kuosissa, että nousen BF lavoille, niin ehdinhän mä siihen mennessä kasvattelee vielä sellaisen tupeen, että siitä saapi väännettyä jotain hienoa…tai no, miksi välttämättä pitäisi, saahan lyhkäsestäkin näyttävän ;)

Semmosta tänään. Nyt keittelen kahvit ja nautin olostani. Aurinkoista päivää myös kaikille muille. Ai niin, yksi juttu vielä. Oli ehkä ihan terapeuttista huomata, etten vallankaan ollut ainut ”loukkaantunut” salilla. Laitto jo vähän hymyilyttää kun mun lisäksi siellä oli yksi nainen joka ontui oikein huolella ja mies joka niin ikään ontui oikein näyttävästi. Ja tohon aikaan salilla ei juuri ollut jengiä, eli mitähän mä valehtelisin, ehkä siis noin 1/4 porukasta oli jotenkin liikuntarajoitteinen. Tämä nainen sattui mun kanssa samaan aikaan saunaan ja naureskeltiin tätä sitten yhdessä. Uusia tuttavuuksia tuli tälleenkin, joskus myös liikuntavamma voi olla yhdistävä tekijä ;) jos jotain positiivista tästäkin asiasta pitää löytää :)