14052013 tiistai: rinta-ojentaja

Hei vaan jälleen kerran. Tässä sitä taas istuskellaan koneen ääressä. Juh kyllä, pienten päikkäreiden jälkeen. Vähän alkoi tuossa ramasemaan, otin whippettini kainaloon ja eipä siinä sitten juuri muuta tarvittu kun minä seilasin jo tirsamaan ihmeellisessä maailmassa. Pikku neitikin oli kaverinsa kanssa ulkona fillaroimassa. Patistin likat pihalle kun tulin duunista. Suorastaan rikollista istua sisällä pelailemassa ja leikkimässä, kun ulkona aurinko paistelee täydeltä terältä :o No hyvinhän tuo pikkuväki ulkona sitten viihtyikin. Neiti kävi välillä kotona syömässä ja vessassa ja taas mentiin :)

Meillä oli tänään duunissa mukavan rento päivä. Oli tuo maanantain ahdistuskin ehtinyt jo laantumaan :D Mitä mä sanoin, se on vaan alkushokkia aina maanantaisin viikonlopun jälkeen. Tänään hommat skulasi taas entiseen malliin, eikä känkkäränkkääkään näkynyt ;)

Duunista suoraan salille, tietty, kuinkas nyt muutenkaan. Lähdin jo hyvissä ajoin, kun hommat tuli tehtyä. Vuorossaan oli RINTA JA OJENTAJAT. En tiedä, oliko hiukka väsymystä ilmoilla vai mistä johtui, ettei tänään ollut samanlainen yli-ihminen fiilis kuin eilen. Ei sillä etteikö rauta olisi liikkunut, kyllähän se liikkui ja ihan hyvillä painoilla, mutta silti oli semmonen nuutunut olo :p pöööh. No kuten jo kerroin, tuli vedettyä kunnon päikkärit, joten ihan varmasti oli väsymystäkin ilmoilla. Ei pitäs valvoskella puoleen yöhön :o

RINTA-OJENTAJAT

-penkki
-ristikkäistalja 
-vinopena kp
-rintaprässi sekä HURRissa, että TGssä (kax eri laitetta Hurrissa, piti vähän taas hakee uusia ulottuvuuksia :D)

-ranskalainen punnerrus vinopenasta
-ojentajat taljassa
-ranskalainen istuen kp

Kaikki sarjat taas toistoin 10-12 ja 3-4 sarjaa per liike.

Tässä taas uusi tuttavuus. Juh, kyllä noita kädensijoja työnnetään eteenpäin, ei suinkaan vedetä. Ottaa sekä olkapään lihaksiin että rintaan.
Jumpan jälkeen väsynyt duunari / bodari on valmis saunan lauteille. Sitten kotiin lenkittämään dogit, tekemään ruokaa jne. Ihan normi settiä :D Tänään tyttöni kaveri kysyi, että vetääkö Pentti (meidän irlanninsusikoira). Sanoin, että no toisinaan vähän, ei paljon. Siihen meidän neiti:”Niin ei se meidän äidille ole paljon, kun se on tommonen body fitness mestari!” :D Haha, onhan se hienoa, että olen mestari jo jonkun silmissä ;) Ei mutta noin oikeesti, aika kiva fiilishän siitä tulee, kun oma likkakin osoittaa arvostusta ja ihailua, lämmittää kummasti äidin sydäntä <3

Nyt voisinkin alkaa touhustamaan iltapuuhia. Kaippa sitä joutaa laittamaan vielä pyykkikoneenkin päälle, kun se vähän jäi noiden päikkäreiden vuoksi :o Neidille iltapalaa ja suihkun kautta peittoihin. Sittenhän se on tämäkin päivä taas taputeltu. Hei mä toivottelen teille oikein mukavaa jatkuvaa viikkoa ja riehakkaita treenejä! Hei ny!

3 vastausta artikkeliin ”14052013 tiistai: rinta-ojentaja”

  • Oot Sie Body-Fitness Mestari nyt jo, siinäs kuulit! :) Teekkö tai teikkö ranskiksen mutkiksella vai suoralla, ja otsalta vai takaraivolta? Siinäki on kyllä iso ero tuntumassa ja raskaudessa mistä kohin tekee, ja suora tanko o raskaampi minusta. RÄHINÄÄ taas huomiseen, vai tais olla lepi Sulla? No, akut lataukseen! <3

  • Tein mutkatangolla, suoralla en oo muuten varmaan kokeillutkaan…joo itse asiassa tuolla salilla ei oo sellaista suoraa tankoa, muuta kuin tuo ns. 20kg kyykkytanko ja se on ehkä vähän turhan hurja kapistus alkaa tekee ranskalaista :D Ja otsalta, välillä vien vähän enemmän taakse, riippuu ihan siitä myös mistä se paras tuntuma löytyy :)

    Huomenna on tosiaan lepopäivä, pitää hoitaa muutenkin vähän juoksevia asioita, kuten käydä kaupassa :D Mutta torstaina taas jatkuu tohinat :) jei!

  • Juu, meillä on 10-30kg pikkutankoja. Jes, kyllä mie jo hyvin muistan Sinun lepi-päivät! :D Jeah, akut lattautuu sit torstain tohinoihin! <3

Kommentointi on suljettu.