14082010 lauantai; crossing + käsi- ja selkätreeni

Houli mouli mikä joulu kävi tänään aamulenkillä. Kyllä kannatti hilata perseensä aikasin ylös ja lähteä koirien kanssa käppäilee. Nimittäin lenkin loppusuoralla törmäsin hiekkatiellämme viidenkymmenen euron seteliin :O ohhoh. Nappasin sen tietty talteen. Tunsin pienen piston heti omassa tunnossani, että jonkun toisen rahan otin, mutta mitä mä oisin sille tehnyt, vienyt jonkun ilmoituksen ostarille ”Kukahan on mahtanut kadottaa perjantai lauantai välisenä yönä viisikymmentä euroa?” Varmaan aika moni olisi ottanut yhteyttä :D Noooh, en aijo potea huonoa omaatuntoa siitä, että aijon käyttää tuon rahan minun ja tytön huvirahastoon. Eli tänään meillä onkin suunnitelmissa lähteä Vantaanportin HopLoppiin. Uuuu jeah! Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ;) juuups, onneksi tyttö on jo niin iso ja omatoiminen, että äiti saapi varmaan kahvitella ja lukea lehteä / kirjaa tms. ihan rauhassa. Aina sieltä joku kaveri löytyy ja välillä tietty minäkin osallistun, tietysti. Ainakin aijon käydä laskemassa kaikki mahdolliset liukumäet, sehän on selvä!!!! Ei ollakaan vielä käyty tuossa kyseisessä HopLopissa, eli ihan uusi tuttavuus meille molemmille. Toisena vaihtoehtona olisi ollut Huimala, jossa olemme jo käyneetkin, mutta hintavertailussa HopLop veti kotiinpäin. Huimalassa lastenlippu on 16€ ja aikuistenkin sisäänpääsy 5€ :O OMG. Mutta HopLopissa tytön ikäinen muksu pääsee sisälle 11 eurolla ja vanhemmat ilmaiseksi. Joten… eipä tarttenut miettiä. Kuitenkin paikat ovat ihan toisiaan vastaavat, ei siellä Huimalassa nyt mitään niin extremeä ole, että siitä kannattaa maksaa tuon verran enemmän. Jeps, mut et tällaista tänään siis. Minä Hannu Hanhi, kerrankin :)

Tänään osallistuin pitkästä aikaa ”mummo jumppaan” eli tunnin crossing basic tunnille. Se kävi tänään alkulämmittelystä. Päälle salia. Käsi- ja selkätreeni. Oli vähän ryysistä tuohon aikaa, mut ei liiaksi asti. Tänään vedin ”vain” kolme kierrosta. A) tyttö oli leikkihuoneessa B) olin jo crossannut tunnin aluksi. Tänään annoin taas ekstrasti haukkareille kyytiä. Jei! Tälleen mentiin siis;

– crossing basic 1h
– viparit sivulle 7kg x 15 x 3
– pystysoutu 20kg x 12-15 x 3 (vitsi kun pistää irvistämään :O)
– ojentajat taljassa 45kg x 15 x 3
– ylätalja 50-55kg x 10-15 x3 (aih!)
– selän ojennus TG 45kg x 15-20 x 3
– kulmasoutu penkissä 20kg x 15 x 3 (ja irvisteltiin taas :D)
– hauiskääntö 25kg x 15 25kg x 10 25kg x 8 ja näitä kahden sarjat tai jotain sinnepäin! Se vihko nyt messiin kun muistais.
– jäähdyttely crossi 10min. ja Liv tv päällä tietty!

Semmonen vääntö tänään. Ihanasti tuntuu hartioissa, olka ja hauis sektoreilla. Eilinen kyykkäys tuntuu myös vähän persiissä ja nivusissa (WTF?). Vitsi että on hyvä fiilis kun tuntee tehneensä. Oiskohan tästä jotain iloakin? I hope so!

Nyt typyn kanssa kohti HopLopia. Käydään kaupan kautta ostamassa vähän matkaevästä :) Ihana päivä tiedossa. Just sopivaa toimintaa sadepäiväksi. Puoliskokin on elävienkirjoissa :D Oli vissiin mennyt peli- / leffailta pitkäksi kaverin kanssa. Siellä sitä oltiin autuaana vielä tirsamaassa kun soittelin. Nooooh, antaa pojan nukkua. Kuhan hilaa peffansa tänne jossain vaiheessa päivää, niin tämä täti on ihan tyytyväinen! Kuulemisiin. Saatte salettiin päivityksiä suoraan HopLopin ihmeellisestä maailmasta ;) Mukavaa lördagia för alla :)