15032011 tiistai; salittelua

Köh, täällä sitä ollaan. Salille mentiin, vaikka töissä oli aivan mahdottoman kiire päivä ja meni ylitöiksi. En ehtinyt pitää ruokista… no se ei ole mitään uutta, mutta kaikesta juoksemisesta huolimatta hilasin hanurini salille tänään.

Tänään keskityin ihan tarkoituksellisesti lähinnä olka-hartiaseutuun. Lopuksi oli kyllä pakko pumppailla haukkarit… ei voi mitään, mä niin diggailen siitä :) Tänään sain nostettua vipareihin 11kg käsipainot :o uu mama. Kyllä tää tästä kattokaas.

Tänään tuli taas todettua todellista urpoilua salilla… nimittäin yksi rouva tykkäs että on ihan ok lukee Kodin kuvalehteä Peck Deckissä. Ei terve. Melkein teki mieli antaa vähän pahaa silmää… mut en jaksanut. Siirryin seuraavaan laitteeseen siis :) Tosin salilla oli taas semmonen ruuhka-aika, että tuntui olevan tunkua vähän joka paikkaan. Ei se mitään, sen asian kanssa on vain elettävä, enhän mä toki koe olevani ainut tyyppi siellä salilla :DDDD mutta ehkä tollaiset lehtiä lukevat rouvashenkilöt on vähän liikaa… murh.

Tänään kun meni töissä pitkään, päätin heti kotiin tultuani napata dogit matkaan ja kävellä tyttöä vastaan kun hän oli tulossa iltapäiväkerhosta :) Voiko olla mitään liikuttavampaa, kuin oma pieni pallero, sukset ristissä ja rastissa kainalossa, pipo vinossa :D Voi että… En voi liian usein mainita, miten onnellinen olen, että mulla on tuommoinen tyttö :) Rakastan sitä maailman eniten.

Sittenhän me tosiaan lähdettiin yhdessä salille. Likka meni taas lapsiparkkiin, jostain syystä hän viihtyy siellä tosi hyvin ja tykkää noista hoitajista siellä. Helpottaa kummasti mun treenaamista. Tosin tyttö kyllä pärjäilee jo yksinkin kotosalla joitakin tunteja ilman mitään ongelmaa, mutta kivahan se on yhdessä mennä :)

Semmotteista. Niin, siitä piti mun mainitsemani, että tässähän alkaa tuntemaan itsensä yhdeksi salin äijistä :D nimittäin ukot moikkailee jo niin tuttavallisesti. Mikäs siinä. Mä jotenkin diggaan tosta salin ilmapiiristä, en tarkoita siis erityisesti meidän salin ilmapiiriä, vaan yleisesti ottaen sitä fiilistä salilla, kun siellä olevat ovat jotenkin niinkuin samaa porukkaa. Ei kuitenkaan tarvitse välttämättä sanoa kenellekään mitään ja silti tuntee sen yhteenkuuluvuuden fiilarin… tai sit mä kuvittelen :DDDD haha. Okkei, on joitain ihmisiä, joista en saa mitään viboja :D mutta niitähän mahtuu ihan joka paikkaan! Mutta vakkari porukka, niistä alkaa tulee jo sellaisia hyvänpäivän tuttuja, mikäs sen mukavampaa :)

Nyt on alettava valmentautumaan nukkumaan menoon. Hyviä öitä!