15112011 tiistai; kyykkyä jne.

Hallelujah! Kyllä se taas kiiltää, äitin hieno lilla Astra :) Ollut nimittäin pieniä motivaatio ongelmia auton pesettämisen kanssa, mutta tänään ennen salille menoa psyykkasin itseni sille taajuudelle, että jaksoin mennä autopesulaan, tuohon meidän nesteelle. En mä muualla käykkään :D Ja noh, ohan se nyt taas ihan eri auto, se on musta eikä harmaa ;) Jee jee. Kyllä tuo kottero on sen ansainnutkin :)

Sitten salille. Tänään päätin taas, että ihan kevyttä jumppaa ja kyykkyäkin maltilla sitten vain. Juupa juu ja jaapa jaa. Mitä sitten kävikään, tittidii. Tein kyykkyenkkani 75kg kymppisarja :o uu mama. I´m so happy. Ois varmaan mennyt vielä isommillakin painoilla, mutta päätin nyt jättää siihen kuitenkin. Ei liikaa. Alla oli kuitenkin kapuaminen 60 kilosta tonne 75 kiloon kymppisarjoilla. Sitten laskettelin siitä alaspäin. Okei, myönnän, että 75 kilon tangolla ei varmaan kyykyt ollut ihan puhtaimmasta päästä, mutta kuitenkin ;)

Sitten tein selkää. Ylätaljaa myötä- ja vastaotteella, sekä kapeeta että leveetä otetta. Tuntui olevan tänään mukavasti voimaa. Nimittäin vaakasoutukin taljassa irtosi ihan 50 kiloon asti ja sain tehtyä kohtuu puhtaan sarjan sillä painolla. Mielestäni ainakin. Tosin en tiedä paljonko apuja antoi myös vetoremmit ja treenivyö. Oikeesti, olen nyt ihan innoissani hankinnoistani. Niistä ON TODELLAKIN hyötyä. Enkä pidä sitä huijaamisena, jos käyttää vöitä ja remmejä. Helvettiläinen, eihän tuossakaan liikkeessä mitään sormivoimaa kehitetä vaan selkälihaksia saaketi sentäs. Että silleen.

Soutelin vielä TGssäkin. Se on hiton hyvä laite. Hyvin saa tuntumaan kun voi tehdä tuon vaakasoutuliikkeen käsi kerrallaan :)

Sitten vähän ojentajia taljassa ja käsipainoilla. Vasen käsi vittuilee edelleen, mutta vittuilkoot. Mähän muuten tajusin eilen illalla, että meillähän on duunissa fysioterapeutti :) hihiiiii, en ole katos nääs ajatellut, koska se pitää meillä tietysti koirille fysioterapiaa, mut tekeehän se ihmisten kanssakin duunia, joten menen hänen pakeilleen tämän vasemman käden voimattomuuden vuoksi :) Yeppee. Katotaan mitä asiaan erikoistunut ihminen osaisi sanoa tästä kiusallisesta vaivasta. Ehkä se ei ollut ihan niiiiiiiin paha tänään ojentajaliikkeessä. Se on jännä miten se tulee esille tietyissä liikkeissä :o Joo…

Kohta pitäs raahata hanuri illaksi töihin. Tyttö menee mummolle ja vaarille koulun jälkeen, mut tulee kyllä ennen muo kotiin. On se semmonen tättärää kanssa. Eilen tahkottiin taas niin maan perusteellisesti viiden kertotaulua läpitte. Viimeksi kun harjoiteltiin kahden kertotaulua, niin likka oli sitten loistanut pistarissa koulussa. Hän oli selvittänyt kaikki laskut alle minuutissa ja oikein :D Olinpa minä taas ylpeä äiti :) :) :) :)

Ja vauvauutisia. Meidän duunista molemmat taannoin äippälomalle jääneet duunarit ovat synnyttäneet viime viikolla tytön ja pojan :) Paljon onnea heille. Ja lisää on tulossa :o Kaikki vaan lisääntyy, mutta täähän on se ikä milloin on syytäkin lisääntyä :) Mitä sitä panttaamaan, musta on ainakin kiva olla suht nuori äiti! (tietysti on asia erikseen jos ei aijokaan tehdä lapsia, sekin on ihan hyvä vaihtoehto eikä sitä pidä mun mielestä mitenkään arastella. Ei kaikkia ole luotu äitiyteen tai isyyteen, that´s it!)

No ja pidemmittä puheitta, laitanpa vähän kahvia kuppiin ja alan tekee lähtöä duuniin. Pakko ottaa läppäri mukaan, sillä meillä on tänään ( :O ) deadline meidän alan lehteen, jossa minä olen siis toimittajana :D Ja mähän olen aina ajoissa, kuten tiedetään :D ahhaha!

KUULEMIIN!!!!