16012012 maanantai; terkut Stadista, olkatreeni

Nonnih, tätä päiväähän tässä on odotettu :) Tänään siis ensimmäinen yhteinen treeni valmentajan kanssa ja voi että … olin tohkeissani. Vähän taisi jännittääkin :o myönnetään, mutta sitten kun pääsin sinne, se jännitys karisi pois ja olin oikeastaan aika lailla rento ja oma itseni… olo oli kuin ois kotiin tullut ;) Kuntosali harrastus rules. Oli sitten sali kuin sali, niin kyllä se omalta tuntuu, tavallaan :) Aivan mielettömän hyvä fiilis jäi!

Sain rungon ruokailuille ja lisäravinteista piiiiiitkän listan. Ööööööö, ois vähän päivityksen paikka siinäkin. Mikä mielenkiintoisinta ja hienointa oli se, että Salla perusteli hyvin, että miksi näin, miksi aamupala ja treenin jälkeinen ruoka on tärkeä ja miksi on syytä nauttia kromia juuri tuossa ja tuossa välissä jne. Nyt kun vain muistais kaiken…puuuh. Tuolla ruokailusetillä saan noin 2100 kaloria päivässä, eli nyt lähdetään sit tsiigailee mihin suuntaan tässä alkaa kroppa kehittyy. Tarkoitus ei ole kuitenkaan kehittää keskivartalon kokoa :D joten mahdollisesti sitten lasketaan tai ehkä nostetaan, ei tiedä vielä, kaloreiden määrään. Mutta sen voin kertoa, että esim. aamupala näyttää siltä, että ei ainakaan nälkä jää :D heh… Hitsi… joo… silleen.

Treeni oli kiva. Aivan, voisinko jopa väittää että melkein kuninkaalinen ;) fiilis kun itse lähinnä oli, toki tein siis sen varsinaisen työn, mutta painot kannettiin tyyliin käteen ja laitettiin tankoon valmiiksi, penkit asennettiin kohilleen jne. Vitsi kun ois varaa harrastaa tuollaista joka päivä :D No juh, vitsi… mut siis hieno kokemus treenata tuolleen, että toinen katsoo ja korjaa jos tarvis on ja keventää… Uutta mulle!

Mukavaa oli myös se, että positiivistakin palautetta tuli. Mulla on kuulema tekniikka ihan hyvin hallussa (ainakin näissä mitä tänään tehtiin), että mitään ei tarvinnut rautalangasta vääntää ja opettaa kädestä pitäen, että olin niinkuin jyvällä hommasta :) Nyt sit lähdetään viemään tätä viisijakoista treeniohjelmaa läpitte ja kuukauden päästä treffataan uudelleen ja sit treenataan jalat. Nythän oli siis tarkoitus lähteä kasvattaa mulle massaa käsiin ja jalkoihin, olkapäitä lisää ja reisiin massaa ;) Ja hei, jos mä jotain olen päättänyt tehdä, niin sen myös teen.

Nyt on voittaja fiilis, vaikka vasta alkumetreillä ollaan, mutta tästä on hyvä jatkaa. Enhän mä voi nyt sanoa että alkumetreillä ollaan… no ollaan juu tavallaan tässä asiassa, mutta ei tietenkään pidä unohtaa, että onhan mulla kuitenkin muutamankin vuoden historia treenaamisesta, mitähän sitä nyt valehtelis, on sitä tullut treenattua aktiivisesti varmaan joku nelisen vuotta, tosin punttia vasta viimeisen reilu vuoden olen tehnyt _tosissani_! Nyt on tavoitteet asetettu sitten astetta korkeammalle ja sinne tähdätään. Ja sehän oli BF kisat 2013, ettei unohdu :D

Ja niin, mainittakoot nyt vielä, että jo tuntuu olkapäissä, että tänään on varmasti sitten menty asian ytimeen ;) Hyvä niin… ja opinhan muuten ihan uusia tekniikoitakin ja jippoja, palan halusta päästä kokeilemaan niitä tuonne ”omalle” salille. Kuulemiin. Ja kiitos hei teille jotka lähetitte Pentille terkkuja. Ukko voi jo paremmin. Kyllä me tästäkin selvitään! *pus*

3 vastausta artikkeliin ”16012012 maanantai; terkut Stadista, olkatreeni”

  • Cool! Kyllä se iso aamupala alkaa maistua, jos joudut menemään nälkäisenä nukkumaan ;)

    Laita lisää kuvia Pentistä. Mä oon vähän ihastunut ;)

  • Kuka sua valmentaa? :)
    Ihanaa että jaksat päivitellä blogia – joskohan itsekin taas innostuis siihen pitkän tauon jälkeen :)

  • Pumpumkatti, niin voi olla että alkaa aamupalakin maistumaan, mutta ainakaan toistaiseksi ei näytä siltä, että pitäisi mennä nälkäisenä nukkumaan, katotaan jos Salla alkaa laskemaan multa kaloreita, niin sitten voi hiukoo :D

    Taru, kivaa kun olen kuulolla pitkästä aikaa :) jee jee. Oonkin kaivannut sun kuulumisia!!! Olen tosiaan nyt aloittanut treenamisen pitäen silmällä ajatusta, että olisin BF kisalavoilla vuonna 2013, se sitten jääpi nähtäväksi toteutuuko tuo, mutta ainakin tällä hetkellä olen 110%:sti messissä tässä hommassa! Aloitin nyt Salla Kaurasen valmennettavana :) ja intoa piisaa :)

Kommentointi on suljettu.