16102011 sunnuntai

Eilen oli löysä päivä, niinkuin taisin jo mainitakin. Mutta illalla oli ihana päästä tonne lammen taakse vähän pihahommiin. Tuli haravoitua oikein urakalla ja puhallettua lehtiä katoilta :) Olin ihan innoissani, enkä ois malttanut lopettaa ollenkaan, mut oli sit vähän niinkuin pakko, kun sauna oli lämmennyt. No voiskos sitä juuri mukavampaa ajankulua keksiäkään, hyötyliikuntaa raikkaassa syysilmassa ja siihen sauna päälle :) Ei pöllömpää. Illaksi tuli vielä haettua leffa, joka oli muuten hyvä: Blitz! Suosittelen. Ei ihan tavis jenkkihuttua, vaan vähän yllättäviäkin käänteitä omaava britti jännäri äxön muuvi. Kandee kattoo.


Tänään lähdettiin sitten vähän shopittelee Jumboon. Oli siis ihan tarkoitus vähän chillailla siellä, mutta onnistuuko se koskaan. Nooooooot! Joten ensimmäin kahmaisu kaupanhyllystä oli tämä vekotin. Nii-in, mikäs se onkaan, hih. Se on tommonen hierontakäsine. Aika jeesh. Mä olen jo pitkään etsinyt jotain tuon tyyppistä kapistusta, joka sopisi koko kropan hierontaan sillä ajatuksella että se stimuloi verenkiertoa. No nyt on tämmönen ja ensikokeilulta voisin väittää että ihan toimiva hanska ;) Claes Ohlsonilta tietty, hih. Sieltähän sitä löytyy jos sun vaikka mitä.

Sen lisäksi ostin Henkka Maukasta tytölle hipsteri alushousuja ja itelleni toppaliivin, joka on aika kivasti istuva. Hiuspantoja en löytänyt. Olisin halunut sellaisia leveitä hiuspantoja, mutta hyllyt notkui vain kaikenmoisista kapeista härpäkkeistä, ei mun juttu :D

Välissä käytiin Waynes Coffeessa miettimässä, että mitähän sitä tänään söis ja siellä tulikin sit nautittua Latet, hitsi, olen ennenkin kehunut kyseisen kahviketjun Latteja, mutta ne todella ansaitsee kehut. On kupilla kokoa ja kahvi on ihanaaaaa! Suosittelen!

Prismasta shopitettiin sit vähän lisää cola light uutetta meitsin ihquun Soda Streameriin ;) On nimittäin jo edellinen pullo tyhjä :o uuups, joku tykkää uudesta lelustaan! Mukaan tarttui myös ainekset tortilloihin, nams. Nyt on maaru täynnä ja kirja odottaa lukijaansa…

… mutta ennen kirjan ihmeelliseen maailmaan uppoutumista nautin tämän kotitekoisen choco kahvini jälkkäriksi. Jos joku sattuu miettimään mistä noin muhkean vaahdon olen kehitellyt kaffini pinnalle, niin se käy helposti sheikkaamalla rasvatonta maitoa pienen määrän sheikkerissä, toimii ja hyvää on. Suosittelen tätäkin ;) vähän glamouria pienellä vaivalla normi kahvinkin kylkeen :) Hyvää ja rentsua sunnuntai päivää kaikille. Palaillaan!