16102012 tiistai; olkapäät ja ojentajat

Tadaa tässä sitä taas ollaan. Ohan tässä jo ehdittykin ties mitä. Noh, töissä ihan sitä samaa settiä, eli kiirettä. Harjoittelija näyttäis viihtyvän :) mikä on tietysti hyvä juttu. Tänään tuli myös pelattua kaikenmoisten vehkeiden kanssa duunissa, kun huomenna meillä on se esitelmä meidän tohtorin kanssa. No mä olen kuulema siinä pääosassa, just… mutta en mä nyt ihan liioin ole valmistautunut. Vähän kasailin itselleni runkoa mistä puhun. Lähinnä kait annan ohjeistusta meidän hoitavalle henkilökunnalle ja vastaanottohenkilökunnalle siitä miten hammashoidosta kotiutuvat potilaat on kotiutettava ja vähän valmiuksia vastailla omistajien kinkkisiin kysymyksiin. No mutta ei siitä sen enempää.

Tästä kuvasta tuli mieleen tämänpäiväinen tilanne duunissa. Iltapäivästä mä kävin taasen hieman levottomaksi, niinkuin aina. Lähinnä kaikki naurattaa ja kovasti tiettyyn kellon aikaan :D No tohtori kysyi, että onkohan Päivillä mahtanut jäädä tänään lääkkeet ottamatta? Siihen vastasin, että ei todellakaan, otin kourallisen :D Enkä edes kauheesti liioittellut totuutta ;) Kyllähän näistä melkein maha täyttyy kun ne aamusella tempasee napaansa :D

Duunin jälkeen suuntasin salille, niinkuin lähes aina :) Sinällään tämä ei tälläkään kertaan ollut varmasti mikään uutinen :D Hyvät treenit oli tänäänkin. Tänään treenailin otsikon mukaisesti olkapäitä ja ojentajia. Tänään alkoi siis tiputussarjat ja niitä tein mm. pystypunnerruksessa, erilaisissa vipareissa (sivulle, eteen käsipainoilla ja taljassa). Pystysoutua tein tänään sekä kapeella että leveellä otteella. Kovasti tuli siis pumpattua. Hieman otsasuoni tykytti :D mutta niinhän se pitääkin. Myös kapea penkki oli iloinen yllätys tänään. 50kg nousi hyvin 8-9 toiston sarjoina. Mulle se on hyvä ;) varsinkin kun alla oli jo ranskalainen punnerrus käsipainolla :) (12,5kg). Vielä tuli dipattuakin sen lisäksi että vedin tiputussarjat ojentajissa taljasarjoissa :D Eihän siinä sitten hittoikaan. Pikkasen venyttelin eilisen kangistamia jalkojani ja siitä sitten saunan kautta kotiin. Pikkasen piti jo kiirettä himaan, sillä tyttö kaverinsa kanssa jo täällä odotteli. Ensi töikseni sainkin laittaa likoille ruokaa :) Semmotteista. Ei lisättävää, kiitos kiinnostuksesta :) Palataan!