17072010 lauantai; pyöräilyä + punttia

No ei terve taas minkä hien sainkaan pintaan salilla :O Huhhuh. Lähdin aamusta viemään tyttöä äitipuolelleen. He lähtivät ajelemaan kohti mummin landea, tytöt jäävät sinne melkein viikoksi. Voi niillä on niin hauskaa siellä varmasti. Sinne lähti taas äidin pikku nöpönen :) voi voi voi sentään. Ikävä tulee kyllä!

Kun olin saatellut tytön matkaan lähdin ylläri pylläri kohti kuntosalia. Lämmittelin crossissa, tein ylävartalorääkkiä ennen basic pyöräilytuntia. Sitten pyöräilyä. Toi basic, niinkuin olen kertaalleen todennut, on kyllä aika mummojumppaa, mutta käy hyvin joko esilämmittelynä (kuten tässä tapauksessa) tai sitten jäähdyttelynä, palauttavana treeninä. En mä kyllä viitsi enää mennä minkään lajin basic tunnille sillä mielellä, että siinä olisi päivän liikuntakiintiö, siis höpön löpön! Eihän siinä saa kuin kevyen hien pintaan :DDDDD

No pyöräilysalista puntille. Sitten alkokin kunnon rääkki. Annoin tänään pikkasen ajateltavaa lihaksilleni. Saivat maistaa rautaa :DDDD Pääpaino oli ylävartalon lihaksilla. Sieltä lähti ainakin nämä:

-HAUISKÄÄNTÖ 20KG X 15
-RINTAPRÄSSI 35KG X 12
-VIPARIT KÄSIPAINOILLA 6KG X 15
-PYSTYSOUTU MUTKATANKO + 15KG X 12-15 (lopussa alko kädet huutaa jo hoosiannaa kun tein useampia sarjoja!)
-OJENTAJAT TALJASSA 40KG X 15 (ah, teki kyllä kutaa!)
-OJENTAJAT KÄSIPAINOLLA 10KG X 15
-NO JA SIT TÄMÄ LIIKE JONKA NIMEÄ EN TIEDÄ ”VEDETÄÄN” KÄSIPAINOA ALHAALTA YLÖS ”KONTTAUS ASENNOSSA” PENKILLÄ (kertokaa nyt mikä se on nimeltään) 10KG X 15

Sit aina väleissä:

-REIDEN OJENNUS 55KG X 15
-REIDEN KOUKISTUS 40KG X 15
-POHJEPRÄSSI 50KG X 15
-VATSARUTISTUS 45KG X 15
-PAKARA+TAKAREISI 30KG X 15

Eiköhän siinä ollut. Ja olihan siinä yhdelle aamulle taas ihan kivasti. Kaksi tuntia vierähti siivillä treenatessa. Kotityöt päälle. Hyvä tyttö, oikein hyvä tyttö :) (pitää kehua itseään, kun tyttökin lähti mökille, eikä hän ole toteamassa ”Sinä olet maailman paras äiti” :) )

Kohta kaverin luokse ja rannalle. Helvetti, olen sen ansainnut. Eilinen duunipäiväkin oli suoraan helvetin esikartanosta. Siis diggasin, mut oli äxöniä. Ohhoh. Yhdessä isossa, siiiiiiis isossa leikkauksessa tuli komplikaatioita ja mulla meni koko ilta sen potilaan kanssa…lopulta se lähti yo sairaalaan. O-ou. Toivottavasti selviää :O voi sentään. Eli oli henkisesti ja fyysisestikin rankka duunipäivä. Ok, mut nyt mä lähden vapaalle. Kuullaan. Kaikille tasapuolisesti oikein ihanaa lauantai päivää. Mä vedän jonkin tonnikalasalaatin taas napaani, niin jo jaksaa. Moron :)