17102011 maanantai: kuntosalittelua

Noh, mä yritän taas tsempata tässä päivittämisessä, vaikka aina ei vaan jaksa / ehdi, mut ei kait pidäkään. Tätä samaahan se aika pitkälti on :D

Tänään menin suoraan duunista salille, tosin tuli semmonen mutka matkaan, kun mummi soitti ettei ehdikään viemään emäntää kuviskerhoon, niin minä sitten kiitelin töistä viemään tyttöä :) Mutta oikeestaan oli tosi kiva viedä neiti sinne. Hän niin tohkeissaan esitteli aikaansaannoksiaan. Tänään he siellä lasittivat savitöitään :) On ne ihania pikku naperoita! Mut ei silti enää… tänne … naperoita lisää ;) heh. Kiitos ja nej tack! Vaikkakin nyt on ihan sikana jengiä lähipiiristä tiineenä tai vasta vauvan saaneena. Meilläkin kaksi työntekijää on vastaikään saanut vauvan, kaksi jäi just mammalomalle, yksi ilmoitti juurikin olevansa tiineenä. Sitten kaveripiiristä yksi on tullut tiineeksi juhannuksen korvilla ;) (meillä oli siis aikamoiset poolpartyt silloin :D). Nyt täs vaan laitetaan vetoa vetämään että kuka seuraavaksi :o Uhhuh, nyt on kovasti tiineyttä ilmassa :) No jah, kyllähän se on varmastikin aika kun kolmeekymmentä alkaa jo käymään, niin se esikoinen hankkia jos aikoo. Mun duunikaveri joka on mun ikäinen, alkoi nyt odottaa toistaan ja esikoinen on jo muistaakseni kolmannella luokalla, eli iso tyttö. Mä en ehkä enää jaksais… viitsis… ääääh, ei oikein hotsita, pyh.

Mut siis niinkuin asiaan, taas lähti mopo ihan käsistä. Menin siis salille tänään, siihenhän tässä jäätiin vissiin. Oli oikein ihanaa taas rehkiä siellä. Tänään oli selkä olka painotteista vääntöä. Tuli myös tehtyä etu- ja takareittä. Sitten Hooverit loppuhuipennukseksi ja nyt sainkin sitten iskeä sen 15kg levypainon selän päälle, kymppi ei enää tuntunut. Joko mun punnerrusharrastus on lisännyt myös keskivartalon voimaa tai sitten pieni tauko on tehnyt tehtävänsä ;) Tiedä häntä, mut hyvin meni. Tein myös pitkästä aikaa selän ojennuksia TG laitteessa. Jeah, eiköhän huomenna vähän tunnu. Hei nyt voiskin hanskata sillä uudella hierontakäsineellä, minkä taisin esitellä eilen täällä :D Uuuuu jee.

Semmosta täällä. Nyt kynttilöitä palamaan ja nauttimaan syksyisestä illasta. Ah :) Kuulemiin!!!!