18122011 sunnuntai; olkapäivä

Tänään lähdin ihan tohkeissani salille, sillä olihan sentään mun yksi lempparitreenipäivä, olkapäät ;) Mutta salille saapuessani, tai oikeastaa jo matkalla autossa mulle tuli outo olo. Ihan kuin ois ollut darra, vaikka ei mitenkään tietenkään voi olla!!! Ehkä eilinen rankka treeni, ehkä turhan nihkee aamiainen (viili ja banaani :o) ja valvominen teki tehtävänsä. Kävin heti aluksi sit ostaa infosta itelleni proteiinijuoman ja istuin hetken vain pukkarissa sitä juoden ja psyykaten itseäni päivän treeniin. Into oli tallella mut olo oli vähän paska suoraan sanottuna. No ei siinä, alko kummasti helpottaa treenin edetessä, eikä mulla mitään ongelmia sitten ollutkaan treenin aikana. Ehkä protskujuoma ja Gatorade auttoi asiaan :)

-crossi 10min.
-viparit eteen pystypunnerrus käsipainoilla kumpikin käsi samaan aikaan 5kgx15x13x13x13
-sama kuin edellä, kumpikin käsi samaan aikaan jalkojen välistä 7kgx12 8kgx12 9kgx12 (ihan jees, ei liian rankka ollenkaan)
-viparit sivulle istuen kädet suorana 3kgx12x15 (polttaa)x15x15
-vatsarutistukset jalat steppilaudalla HITAASTI x15
-vatsarutistukset maaten 10hidastax20 10nopeetax20 staattista pitoa
-linkkuveitsivatsat penkistä x35
-SMITH pystypunnerrus eteen, taakse jne. 30kgx10 30kgx10 25kgx10x10 (alko olkapäät olee aika loppu slut)
-takaolat penkissä 4kgx15x15x15x15
-crossi 13min. (Toolin 10 000 days (wings pt.2) ihan mahti biisi
-keppijumppaa yläkropalle ja alakroppavenyt

Siinähän se ja sit saunaan ja kotiin kaupan kautta.

Nyt on uunissa perunalaatikko tekeytymässä, mutta tässä välissä oli pakko nauttia raejuusto-ananas herkkua :) nams. Tänään pitäs vielä duunaa pikku neidin kanssa torttuja :) ja kait sitä ois muutakin joulukoheltamista vielä tälle illalle, jos jaksaa. En viitsi ottaa liikaa stressiä asiasta :) Liikunta ennen kaikkea :D

Nyt on kaverin kanssa sovittu, että ensi keskiviikkona hän tulee tekee sen kuvaussession mistä olen täällä puhunut. Hänellä on duunin kautta sellainen kurssi mihin tämä liittyy ja noh, ohan tässä vähän oma lehmäkin ojassa :) Kivahan se on saada kunnon kuvia itsestään edes kerran salilla :) Yeppee. Pakko kait tässä on ihan tosissaan vääntää (ihan kun en olisi kovin tosissani tässä ollutkaan), että on jotain kuntoa mitä näyttää sitten 29.12 :D Olen kyllä nyt ihan ennätyspainossani, en ole painanut koskaan näin paljon (olen tämänkin kertonut täällä jo ainakin kerran tai kaksi). Viimeksi olen painanut näin paljon kun odotin pikku emäntää ja siitä on pikkasen aikaa, yli kahdeksan vuotta :D hih. No jos nyt kaikki ei ois sit ihan läskiä, tuomiopäivän aika on edessä ;)