19032011 lauantai: salisteluahha

Aamupala nassuun!

Treenikassi kasaan :)

Ja ugh, salille siis!

Oli jotenkin yber laiska aamu tänään. Nukuin tosi pitkään, vaikka J välillä laittoi viestiä, kun oli duunissa :) Voin kuvitella miten hehkee pe-la yö taksissa on :o uuups. No mutta, kun pääsin ylös ja sain koirat lenkitettyä, keittelin kaffet ihan rauhassa, siirrostauduin soffalla oleilemaan… kunnes! Sitten iski sellainen fiilis päälle, ihan yht´äkkiä, että oli vain pakko pakkaa releet kasaan ja suorastaan juosta salille :D

Siellä sitten keskityin tänään enemmän selkä-hauis sektorille ja pumppailin jalat kans. No mutta mikä iloinen ylläri, kyykky irtos tänään ilosesti 60 kilolla, jeih. Sain sen lisäksi pumpattua ihan hyvät sarjat jalkaprässissä kumpikin jalka erikseen 70 kiloo ja kummatkin jalat 100 kiloo. Kyl se kato siitä sitten taas. Mutta näin.

-crossi 6 min
-hauiskäännöt ristikkäistaljassa 10 hidasta 10 nopee ja näitä joku kolme settii sitten
-kulmasoutu 40kg 3×12
-ylätalja 50kg 3×12-15 (alotin eka kevyesti 40 kilolla, että sai tuntumaa)
-vatsat Human sportissa, tää on hyvä vehje, saa kunnon poltteen vatsalihaksiin kun tekee hitaasti ja hallitusti
-samassa Human Sport laitteessa hauiskäännöt, tykkään jei!
-kyykyt 60kg (alottelin aluksi arasti 40 kilosta :D) kympin sarjoja väänsin
-ristikkäistaljassa haukkarit uusiksi :) tää on niin nasta liike, et voisin tehdä tätä kuinka ja paljon, me like!
-takareisi-pakara taljassa 30kg 3×15
-reiden ojennus sivulle taljassa 15kg 3×15 (kummatkin jalat tietty erikseen :D)
-jalkaprässi 70kg kummatkin jalat erikseen 100kg kummallakin jalalla 15 toiston sarjaa
-kulmasoutu käsipainoilla 20kg 3×12
-crossi 10min

Järjestys ei kyllä ollut ihan tuo mitä tossa listassa nyt on, muistelin vain mitä kaikkea sitä tuli ährättyä.

Muuten treeni oli loistava ja aivan mahti fiilis, MUTTA yksi asia meinas pilata koko päivän, nimittäin… murh… kun pääsin saunan lauteille ja avasin Gaenomaxini, niin helvetti vieköön se oli pilaantunutta!!!! Siis siellä hämärässä saunassa otin huikan ja vittu sieltä tuli sellasta ihan järkyn makusta piimää, ush. Tuli pikkasen kiire lauteilta lavuaarille. Vissiin muut mammat vähän mietti, että mikäs tuolle naiselle nyt tuli :D Mutta hyi saatana soikoon. No jäi Gaenomaxit juomatta joo. Päiväys oli kuitenkin 12.5.2011 asti, että jotain on tapahtunut valmistusprosessissa. Hitto jos mun loputkin Gaenomaxit on pilaantuneita, niin sit on tehtävä reklamaatio!

Nyt kokkailen täällä, olen saamassa illaksi vieraita. Mikäs tässä ollessa, hyvä fiilis :) Tarkoitus olisi pitää Kummeli maraton hyvässä seurassa :D Mukavaa lauantaita kaikille.