21072010 keskiviikko; punttia!!!

Nonnih, tänään en osallistunut yhdellekään mummojumppatunnille :D hyvä minä. Otin taas luulot pois itseltäni … ja ehkä joltakulta muultakin salilla olijoista ;) No mut siis asiaan.

Ensin lämppäys 14 min. crossia :) Pikkasen alussa otti pohkeille, eli siis huomasi heti, että eilen on rääkätty niitäkin ihan huolella. Pikkasen huolestuin siinä vaiheessa, että mitähän helvettiä tämänkin päivän setistä tulee, mutta hyvä siitä tuli. En voi missään nimessä kieltää, etteikö eilinen treeni olisi painanut pikkasen, eli tänään meno oli vähän tahmeaa. Jotkin liikkeet meni oikein hyvin, joissain tuntui pientä väkisin väännön makua, mutta sehän nyt on selvä toisaalta. En minäkään nyt _vielä_ ole titaania ;) ehkä kohta :D

No mutta aika lailla samaa settiä meni tänään kuin eilenkin. Tänään tosin tein myös jalkaprässiä. Kokeilin taas vähän miten irtoo. Pienen tauon jälkeen, kiitos kysymästä, oikein hyvin irtosikin.

-JALKAPRÄSSI MAATEN 77KG X 15 heti perään 85KGX15 (yllätin itseni kyllä tässä)
-JALKAPRÄSSI ISTUEN 120KG X15 (yllätin tässäkin itseni, pienen tauon jälkeen tämä tuntui jopa kevyeltä!!! :O)

Tänään myös taisin lisätä
-REIDEN OJENNUS 65KG X 12 (ohhoh, mulle kyllä hyvä suoritus ;) )
-VIPARIT SIVUILLE SUORIN KÄSIN KÄSIPAINOILLA 7KG X 15 (tein myös kuudella kilolla!)
-RINTAPRÄSSI 40KG X 12 (tästäkin olen aika hyvillä mielin!)

Muuten taisi mennä aika lailla samoilla painoilla. Kyllä oli taas tekemisen meininkiä. Voi helvettiläinen että hiki lensi. Mun oli pakko olla pyyhkeeni kanssa koko ajan hinkkaamassa paikkoja, siis laitteitakin, ei pelkästään itseäni :D heh. No ja sitten oli välillä pakko käydä kostuttaa käsipaperia desinfektioaineella, en mä vaan kerta kaikkiaan kehannut jättää jälkeeni moista sotkua :O Jotkut kyllä kehtaa, ihan todellakin kehtaa ja muo kyllä hiukka vituttaa semmonen. Kiva mennä johonkin hauiskääntöön kun edellinen tekijä on joku satakilonen körmyniska jonka kainalohiki valuu siinä pitkin penkkiä ja se myös haisee siltä. Kiva kiitti joo :/

Nyt iltapalasalaatti naamariin ja soffalle katsoo unelmien poikamiestä, päätösjakso, voi miten ihq :DDDD No just, mut ehkä mulla ei tosiaan ole muuta elämää enää kuin työ, kuntosali…ja unelmien poikamies, joka sekin vittu loppuu nyt :O siis jei. No ei vaan, oishan tota, mut just tässä elämäntilanteessa ei taas oikein nappaa. Tänään muo pyydettiin Kaisaniemeen kuuntelee jos Pinkin konsertti kantautuis sinne, en lähtenyt. Duunikaveri kosiskeli, josko lähtisin lauantaina vähän bilestään, en lähde. Olen tylsä ja vanha… minkäs sille mahtaa. Keskityn nyt olemaan tylsä ja vanha, mutta helvetin kovassa kunnossa oleva tylsä ja vanha… ;) Ja taas, totean, rakkaat kanssasisareni, onneksi en ole ainut joka elää tällä tavalla, se on ollut niin ihanaa huomata, että meitä on monta :)

SIIS APUA! Meinas unohtua mainita, että jäähdyttelyksi crossia 14min ja kuntopyörää (x-bike!) noin 12min. Ja hiki valu ja se valu ja se valu ja se valu… Nonnih, hus minä nyt kattoo sitä unelmien poikamiestä vol joku 100 ehkä… :D buoahhaa!