23032012 perjantai: takareidet ja pohkeet

Jahans, tänään alko sitten duunipäivä hienosti. Huomasin, että mut oli laitettu laparaskopiasterkkaan appariksi ja no, olen kerran ollut valvomassa narkkia kyseisessä leikkauksessa, että siinä oli se tieto :D Noh, mutta onneksi lääkäri, joka näitä leukkauksia meillä tekee, on aivan ihana tyyppi, niin ei meillä ollut minkään sortin ongelmia selvitä siitä hommasta ja tokihan tähän leikkaustiimiin kuului myös narkki, joten eihän siinä yksin hommia tehty missään vaiheessa :) Oli kyllä mielenkiintoista, tahdon toistekin mukaan, jee jee.

Ollenkaan mukavaa taasen ei ollut se, että sain tietää paljon mun auton huolto maksoi :o voi taivas sentään, että auton pito on kallista. Siihen uppoaa pienoinen omaisuus!!!! Ärh!

Oli myös tullut postiluukusta ilmoitus, että maanantaina tulee duunareita sisäkautta irroittelemaan parvekelasit (meillä on parvekeremppa meneillään, kele), eli nyt pitää sitten katsoa, ettei kotieläimet ole tiellä klo 8-11 välisenä aikana ja parvekelasit säilytetään, missäs muuallakaan, kuin sisällä, että niille pitää olla paikka katsottuna sitten. Aivan mahtavaa!!! Ei terve. Hyvät on varoitusajat. Mihin mä nyt laitan mun pikku ponin, eli Pentin???? Ja töiden jälkeen koiralenkin kruunasi se että upposin nilkkojani myöden mutaan, ai että kun oli mukavaa. No onneksi sentään salilla treenit sujui:

-takareidet istuen
-takareidet maaten
-takareidet selkäpenkistä (tässä olen petrannut huomattavasti, jee)
-jalkaprässi
-pohkeet istuen
-pohkeet seisten

Tänään tein myös valmentajan vinkkaamia venyttelyjä yläkropalle, jotta pääsisi tuosta vasemman puolen ongelmasta eroon! Mun lemppari prässi oli tänään poikien leikkikenttänä, niiden piti siellä pullistella, miten liikkuu rauta, kun lataa niin paljon painoja kun prässiin menee :D voi niitä poikia ;) niin mun piti sitten valita toinen prässi, mistä en niin diggaa, mut oli se ihan jees vaihteeksi. Salille oli myös vihdoin ja viimein tullut ne uudet laitteet mitä on luvattu, jee-e. No en vielä kokeillut dippi/leuanveto vehjettä, mutta ehkä huomenna :) sitähän mä olen niiiiiiin odottanut!!!

Mutta päivän pelastus oli ehkä s-posti valmentajalta, jossa hän rohkasevaan sävyyn totesi ”Kun saadaan vaan sun paikat kuntoon (tää mun hartia ongelma) niin kyllä susta kilpailija tulee, ehdottomasti hyvä sellainen!” Nyt on mukava aloittaa viikonloppu :) Palaillaan!