23082011 tiistai; fillarilenkki

No jah. Tuli sitä sitten lähdettyä pyöräilee. Yksi kokonainen saikkupäivä riitti näemmä mulle, se oli eilinen, tänään oli jo pakko päästä liikkuu, vaikka olikin sairauslomapäivä lääkärin määräyksestä, mut kun ei pysty istuu vain himassa. Kävin vähän hahmottelee työmatkaa fillarilla. Ei toi nyt paha oo. Kivasti kertyy kilsoja ja saapahan liikunnan hyödyn siinä samassa. Huomenna, jos kaikki menee hyvin, voisin mennä sitten fillarilla duuniin. Pitää vaan herätä aikaisemmin.

Pikkasen alko tykyttää leikkausalueelle sykkeen noustessa, mut ei paha, ei ollenkaan paha. Kävin taas moikkaa Haltialan lampaita. Kuten kuvasta näkyy, siellä oli siesta meneillään :D Aika laiskanpulskeeta sakkia. Ihaniahan ne ovat. Juttelin niille niitä näitä, vaikka niitä tuskin kiinnosti tuon taivaallista.

Juuri kun olin lähdössä fillarin kanssa ovesta pihalle, soi kännykkä. Kuntosalilta soitettiin. Aika nopeeta toimintaa ellen sanoisi. Nooooh, nyt mun pitää sitten torstaina mennä tapaamaan jotain tyyppiä tämän irtisanoutumisen johdosta. Okei, mä luulen, että ne yrittää laittaa kapuloita rattaisiin, etten lähtis. Varmaan tekee siitä mahdollisimman hankalaa. Pyh. No katotaan. Jos ne tekee sellaisen tarjouksen, ettei siitä kerta kaikkiaan voi kieltäytyä, niin sit mä voin harkita jäämistä, mutta silloin salin kuukausimaksu pitää alkaa nelosella, eikä suinkaa vitosella tai kutosella ;) Eli luulenpa, ettei meille tule kauppoja torstaina :D Lähtö siis lähenee. Mitähän ne sanois, jos sanoisin lähtöni syyksi, että salilla käy yksi tyyppi jota en voi kerta kaikkiaan sietää :D :D :D No sehän ei tietenkään ole todellinen syy, kuhan nyt mietin jos läpällä heittäis. Siinä piilee kuitenkin puoli totuus. Heh. No joo… se siitä.

Ei kait täs hittojakaan. Ehkä tunnin päästä voin syödä jotain. Juuri otin antibiootin, joten tuntia ennen ja jälkeen lääkkeen ei saisi syödä. No odotellaan. Eipähän tule syötyä liikoja :D heh. Kuulemisiin jälleen.