24082011 keskiviikko: töihin fillarilla

Nonnih, nyt voin sitten näyttää pitkää nenää niille, jotka epäilivät että mä en muka jaksa mennä fillarilla töihin ja takasin. Haha. Kello soi puoli kuusi, ylös ja aamutoimet pikasee ja vähän ennen puolta seiskaa lähdin fillaroimaan Malmille. Olin erittäin iloisesti yllättynyt, kun katsoin kelloa duunin pihalla. Olin nimittäin perilla klo 7.05 :) uu jeah. Aika nopeesti polkasin. Arviolta voisin väittää että kokonaismatka-aika Pähkiksestä Malmille oli tänään noin 40min :) ei paha, ei ollenkaan paha. Kaveri joka asuu siinä jossain Tammiston kupeessa, eli ei nyt niin kauheen kaukana meidän duunista, sanoi, että sillä menee matkaan puoli tuntia fillarilla :D Vähän naureskeltiin, et jep jep. Kyllä se vähän merkkaa millainen peli on alla ja tietty hyvä kuntokin on tietysti eduksi. Kyllä muutamakin työkaveri oli ihan huuli pyöreenä, että ootko sä hullu, ootsä tullut duuniin fillarilla. Paljon sulle tulee oikein kilsoja? Mä kun vastasin, että noin kaksikymmentä suuntaansa, niin jengi pudisteli päätänsä ja vannotti, että en mä kyllä kauaa jaksa :D Mä näytän niille. Nimittäin ihan oikeesti toi ei ollut alkuunkaan paha rasti. Mukavasti herää siinä aamutuimaan kun polkasee tommosen ”pikku” aamulenkin ja käy duunissa suihkussa. Haltialan elukatkin olivat aamupalalla kun mennä viiletin siitä ohitte. Onhan se selvä, että talvella voi tehdä tiukkaa ja kun tulee sateet ja räntäkelit, niin aivan varmasti vituttaa polkeminen, mutta hei, kun mä jotain päätän, niin mähän teen sen ;) Sitä paitsi, voihan sitä sit aina turvautua julkisiin. Jännä miten kaikki lähipiirissä suhtautuu mun Irti Autosta prokkikseeni noin epäilevästi. ”Et sä tuu toimeen ilman autoa! Sulla on noi koiratkin!” (niin, joo koirathan tolla autolla paljon ajaakin paikasta toiseen :D) ”Sulla on lapsikin” so what, miten lapsi ja auto liittyy toisiinsa, ihan kuin lapsen kuskaamiseen tarvittaisiin yksi farmari :D Ohhoijakkaa. No katotaan nyt. Ja jos ihan ylitsepääsemättömän paljon alkaa vituttaa autottomuus (jos nyt pääsen tuosta eroon ensin), niin voihan sitä sitten ostaa jonkun pikkusen paskan kauppakassin itelleen ;) Katsotaan. Ainakin yksi työkaveri esitti kiinnostuksensa mun autoa kohtaan. Se on jo pidemmän aikaan manannut kun pitäs hankkia uusi auto. Katellaan :)

Jaahans jassoo. Töissä myös moni hymyili mun hieman turpealle ylähuulelleni :D hehe ja halusivat nähdä tikit. Joo-o, lisää on tosiaan tiedossa. Lokakuussa se sitten alkaa taas. Voi vittankeeli. No ei auta.

Semmosta. Mutta hemmetin hyvä fiilis tosta fillaroinnista taas. Ehkä syön nyt jotain, kohta on ehkä kulunut se tunti, kun otin antibiootin. Kuulemisiin :)