26032011 lauantai; salia isolla kädellä

Nonnih, aamuvirkeenä tänään. Heräsimme hittolainen jo ysin aikaan ja jo kymmenen aikaan taisin olla salilla. J. lähti kaverinsa kanssa treenaa ja mä suuntasin sitten tuohon omalle salille ja kyllähän oli hyvä treeni tänäänkin. Intoa riitti ja jaksamista myös. Tuli tehtyä punttia noin tunnin verran siinä ja sitten vielä crossailin sellaisen reippaan puoli tuntia päälle päätteeksi. Hemmetin hyvä fiilis tuli jälleen.

Tänään vuorossa oli olkapäät ja ojentajat. Antelin niille kyytiä ihan mukavasti. Sen lisäksi tein kevyttä kyykkyä, ei mitään revittelyä tänään todellakaan. Tein myös ns. pallokyykyt, eli siis jumppapalloon nojaten (seinää vasten ;) ) kyykätään niin syvään kuin mahdollista ja sellaisia parinkymmenen sarjoja pari. Ottaa muuten aika kivasti reisille ja perseelle. Piukat pakarat, tervetuloa! :)

Tuli nähtyä tuttujakin. Jäin suustani kiinni entisen juoksukoulukaverini kanssa :) Oli kiva vaihtaa kuulumisia pitkästä aikaa. Asiasta kukkaruukkuun. On muuten jännä miten sitä jotenkin vain tuntee kun joku tsiigaa … se on jännä. Mikähän ihme vaisto se on, vai näkeekö sitä sitten kuitenkin jotenkin sivusilmällä tiedostamattaan, että hei joku tuijottaa. No tänään ainakin pari kolme kertaa yllätin jonkun tuijottamasta :DDDD

Aika rentoa viikonloppua tässä vietellään. Puntin jälkeen tuli taas tsiigailtua Kummeleita :D ja loppuviimein mä nukahdin tähän soffalle, joten tuli otettua pienet päikkäritkin. Voi olla, että tänään ollaan niin laiskalla tuulella, ettei jaksetakaan lähtee leffaan, mutta jotain kivaa kyllä tehdään. Joskus ihan simppelit asiat voivat olla niitä parhaimpia. Katsotaan mitä sitä kekkais :)

Tämmöstä siis tänne, oikein mukavaa ja aurinkoista lauantaita ollaan saatu tässä nautiskella! Hiphei, pikkasen kotitöitä tähän päälle ja huomenna vaikka vielä salille… ehkä… niin homma on taas paketissa. Harmi että kaikki kiva loppuu aikanaan ja maanantai on taas lähempänä kuin toivoisikaan :/ hö. Mutta nautitaan nyt näistä hetkistä!!!