26082011 perjantai; fillarilla töihin-takas

Nonnih, päivän urheilut siinä, taas töihin fillarilla ja takas tietty. Aamulla peesasin yhtä äijää, joka selkeesti oli ennenkin ajanut fillarilla, pitkän matkan, aina Pitkäkoskelta Pakkalaan asti :) Olihan kyytiä ;) Aijon nyt viedä rakkaan ajopelini ensimmäiseen huoltoon :) Olen nimittäin ylittänyt jo helposti sen annetun 300 kilometrin rajan, jolloin OLISI pitänyt jo viedä ensi huoltoon, mä oon varmaan suhannut tolla ainakin tuplasti tuon matkan :o Oho. No mutta ei kait siinä, nyt se tulee sitten hoidettua. Voin kuulema vain tiputtaa fillarin niiden huoltopisteeseen koska haluan. Ei kuulema ole pahasti edes ruuhkaa, että varmaan saan aika nopeesti pyöräni takaisin. Jarrut siitä on ainakin tsekattava ja jotenkin musta tuntuu, että myös vaihteissa on jotain pientä häikkää :/ No sittenhän nähdään.

Töissä oli aivan sairaan löysä päivä tänään. Heti kun en tee oman lääkärin kanssa hommia, niin tahti on ihan eri. Muo ei kyllä hävetä ollenkaan ottaa tällaisina päivinä vähän rennommin, kun normaalisti huhkin ihan hulluna.

Nyt on taasen viikonloppu, ihanaa. Sunnuntaina on kaverin muksujen synttärikemut, jee jee, sinne ollaan menossa sitten. Muuta suunniteltua ohjelmaa ei ole, ellen nyt innostu sitten laittamaan autoa koreaksi :) Semmosta. Hyvää viikonloppua siis vaan :)