26112011 lauantai; kyykkypäivä

Eilisen illan elokuva. Näin tästä viikko sitten trailerin ja kelasin, että mitähän shittii tuokin taas on, mutta hei, tää oli oikeesti ihan sairaan hyvä :) Diggasin, kandee kattoo, jos tykkää vamppyyrikamasta. Tää oli tavallaan hauska uus lähestymistapa vanhaan tuttuun vamppyyrikauhuun :) Me like!

Tänään sitten Whippetit Lohjalla. Oli kiva nähdä whippeti ihmisiä. Se on jännä miten saman rodun omistajilla riittää aina asiaa ja kokemuksia jaettavaksi ihan kauheasti. Hauskaa oli, tykkäsin. Kuvassa kasvattajan koiria (siis meidän Muikkusen kasvattajan ;))

Sitten meidän Muikkunen seisomassa kehän laidalla. Vähän on sellainen ilme ja asento, että eikö tää ollutkaan juoksukisa ????? :/ Hih, mutta tuntui se olevan neidillä hauskaa siitä huolimatta, ettemme saapuneetkaan sähköpupuradalle, vaikka ehkä hän niin luuli aluksi :D

Tänään oli sitten kiva aamuylläri. Meidän pikku Pentillä oli taas ihan pikku ripuli ollut yöllä. Onneksi huomasin jo eilen illalla, että herran masu reistaa ja olin viisaana käärinyt olkkarin maton rullalle :) Kiittelin itseäni aamulla kun siivosin aikamoiset soseet olkkarin lattialta… ja äsken sitten siivottiin televisionruutuakin :) uuuups. Ukolta vähän roiskahti. No onneksi mulla on AINA himassa ripulilääkkeet tuon ukon varalle, joten aloitimme heti Tylosin kuurin… en jää odottelemaan hetkeäkään tuon kaverin kanssa että meniskö itekseen ohitte, olen niin monesti tämän kokenut, että en ala leikkii.

No kun olin mopannut ja imuroinut koko kämpän niin heitin salikassin olalle. Mitä hittoa sitä muuta tekisi puoli kymmenen aikaa aamulla???? No ei mitään. Eli salille. Päätin tehdä tänään kyykkyjä ja avottista putkeen meni. Aloittelin vapailla painoilla ja uskalsin 65 kiloon asti kyykätä vapailla painoilla, sitten siirryin Smithiin, varmuuden varuiksi. Lähtihän sitten jälleen enkat. Vähän olen itseeni tyytyväinen ja tarkempi silmä saattoi nähdä mun hymyn kun sain rutistettua 80kgx10. En meinannut itsekään uskoa sitä todeksi, jouduin monta kertaa laskemaan, että tangossa tosiaan oli 80 kiloa. Wow, olen niin happy ja tyytyväinen itseeni. Alkaa tulee tulosta pikkuhiljaa. Muistan kun 57,5 kiloa oli mulle pieni tahtojen taistelu, nyt ollaan tässä. Tähtäimessä 100kiloa, kyllä se sieltä lähtee vielä joku päivä, todellakin!!!!

Ja koska tuo kyykky alkaa olee hyvin hanskassa, niin voisin alkaa sit penattaa ihan erkkinä seuraavaksi. Pitää saada vain toi vasen käsi kondikseen, niin sit alkaa penkkaus ;) Lupaan senkin. Tavoitteita, niitä pitää aina olla.

Muuten meni siis tänään näin:

-crossi
-kyykky 65kgx10 70kgx10 75kgx10 80kgx10 ja jotain sinnepäin :) Jes!
-haukat taljassa
-reiden ojennus
-reiden koukistus
-crossi

Kyykkyn oli siis päivän teema :) Hemmetin hyvä fiilis jäi kyllä tästä päivästä. Huomenna uudestaan. Kaveri tulee ilmeisesti kuvaamaan muo huomenna salille. Tää ei oo mikään mun prokkis, mutta hyödyn siitä varmasti itsekin. Tämä on kaverin eräänlainen opinnäytetyö ja hän pyysi, josko saisi tulla kuvaamaan muo. No miksipä ei, tottakai. Ainahan mä haluan olla avuksi jos ystävä pyytää ja jos vielä voidaan salilla olla, niin mikäs siinä. Mä teen varmaan sarjan mun lemppariliikkeitä ja kaveri saa sitten fotota, katotaan mitä saadaan kasaan. Joutuu varmaan vetää vähän lilaa luomeen ;) kjäh.

Sitten kun oli saliteltu, lähdettiinkin ihan tukka putkella sinne Lohjalle. Sieltä himaan viemään Penaa pihalle ja sitten lammen taakse kahvittelemaan. Vietiin mukana joulupipareita :) Mukavaa oli. Ensi viikko on rotikoiden hoitoviikko, joten saimme vähän niinku ohjeita siihen touhuun.

Semmosta tänään siis. Huomenna sitten heilutaan ison ukon kanssa, tänään oli Rosinan päivä, huomenna Pentin päivä kun Irlanninsusikoirat kokoontuvat jälleen Pitkäkosken koirapuistossa. Ai juh, tänään kun kävimme kaupassa hakemassa vähän maitoa kahvitteluun, niin minä jäin koirien kanssa kaupan ulkopuolle odottamaan. Voin kertoa, ettei tarttenut yksin taas olla, kun kaikki tuli vuoron perään ihmettelemään meidän isoa ukkoa :) Irlanninsusikoiran omistaja ei voi vaan olla epäsosiaalinen, sillä yhdestäkään koiralenkistä et selviä ilman, etteikö joku sanoisi jotain, ellei nyt ole liikenteessä keskiyöllä jossain kinttupolulla.

Jebou, mut nyt kelailemaan että mitähän sitä askartelis joululahjoiksi :) Ideoita on jokunen :)

2 vastausta artikkeliin ”26112011 lauantai; kyykkypäivä”

  • Siis mitä sä nyt teet työkses?
    Eka mä ajattelin, että oot hammaslääkäri, mut nyt alkaakin kuulostaa eläinlääkäriltä – tai onks eläimillä omat hammaslääkärit?

    Whippetit on musta usein jotenkin reppanan näköisiä, ihan kuin niillä olis suruja. Tekee mieli halata ja lohduttaa pikku hauvoja :)

  • Mä toimin eläintenhammaslääkärin avustajana :D Eikö ollut selkokielellä ilmaistu :) Eli olen töissä eläinklinikalla, Malmilla ;) ja nyt onkin tosi pähkinä purtavaksi, että missähän siellä :D :D vaihtoehtoja kun taitaa olla tasan yksi :D

    Meidän whipukka on ehkä vähän normaalia sosiaalisempi. Sillä häntä heiluu hela tiden eikä se näytä kovin suruisalta. Mutta ohan nuo vähän tommosia reppanan näköisiä pitkine nenineen ja sitten, kun ovat vinttikoiria, niin ovat myös aika virtaviivaisia. Useimmat näyttävät siltä kuin eivät olisi koskaan olleet ruoka-aikana kotona :D niinkuin meidänkin neiti, vaikka syö kuin hevonen…tai söisi jos antaisin syödä niin paljon kun hän haluaisi ;)

Kommentointi on suljettu.