27072010 tiistai; aamujumppa

Nonnih, tänään on iltavuoro ja ollaan tytön kanssa kotosalla tämä aamupäivä. No koirat on kuskattu aamupisulle ja tyttö on käynyt kärräämässä nukenrattaita ulkona :) Ohan tässä ollut jo ohjelmaakin siis!

Ei sitä kykene vain olemaan, joten aamujumppa oli pakko vetästä kotona omilla kälysillä käsipainoilla (5kg):

-viparit sivulle x 15x 3
-viparit eteen x15 x 3
-”maastaveto”käsipainolla (mä en edelleenkään tiedä miksi tätä sanotaan!) x 15 x 3
-dipit op x 20 x 3

No siitähän sai ihan hyvän hien pintaan. Äkkiä kylmään suihkuun ton jälkeen. Nyt aamupalaksi rahka-jogurtti-Hera80 pirtelö. Kahvia! Nam! Ihan jees päivän aloitus.

Huomenna on tarkoitus mennä salille, jei! Puoliskonkin piti tulla, mutta niiden pitää duunata tikkaat niiden äireen katolle huomenna. No ok, ihan hyvä syy luistaa treeneistä, mutta kyllä muo ehkä vähän harmittaa, etten vieläkään saa seuraa sinne :( nih. Mut… ehkä sit ylihuomen jo vihdoin!!! No me mennään tytön kanssa salille nyt anyway ja voidaan sitten mennä sieltä suoraan anoppilaan. Eihän nämä meidän mestat; meidän koti, kuntosali, anoppila ole kuin muutaman kilometrin säteellä toisistaan, joten ei tässä joudu niinkuin reissaamaan ja kuluttamaan aikaa siihen :) silleen ihan näppärää.

Jaha, nyt sitä pitäs vissiin tehdä taas jotain yleishyödyllistä, jotta ei tule kiire töihin. Mutta että tämmönen tiistai päivän aloitus täällä. Ihan jees. Palailemisiin! Moron :)