28012012 lauantai: takareidet ja pohkeet

Perjantaina matkalla iltavuoroon. Ihanan aurinkoisia päiviä on ollut kyllä, kuten kuvasta näkyy.

Ja lunta piisaa! Kyllä mä ainakin diggailen talvesta, kun ei vaan ole liian kylmä :)

Tänään tuli jumppailtua sitten takareidet. Oikein hyvä treeni oli. Sain mukavasti tuntumaa. Myös pohkeet sain aika juntturaan, sen huomasi kun juostiin koirien kanssa vähän pururadalla, nykyisillä hiihtoladuilla :o niin kiristeli mukavasti pohkeita ;) Jalkaprässiin sain lisätä tänään kympin lisää, eli 130 kiloa sain puskettua 3×15. Tossa prässissä olen uskaltanut laittaa ihan kunnolla painoa, mutta en kuitenkaan laita niin ettenkö saisi tehtyä sitä kunnolla! Mutta myönnetään, että ihan viimeisillä toistoilla alkoi vähän tähdet vilisemään silmissä :D Ihan lopuksi pumppailin suht kevyesti olkapäitä ja vähän jumpautin selkää. Huomenna onkin sitten lepopäivä. Nyt on pakko pitääkin, koska on likan synttärikemut ja mulla menee kyllä oma aikani niiden pyörittämisessä. Tänään kävin hakemassa tytöille herkut :)

Valmentajan kanssa käytiin pieni kirjeenvaihto tuossa. Nyt on sovittu helmikuulle yhteinen jalkatreenipäivä. Sitä odtellessa. Itse asiassa sitä aika kovastikin odotellessa. Mä olen kuulema syönyt nyt niin siististi, että saan pitää yhden ”mättöpäivän” viikossa, jolloin ei tartte niin tarkkaan tiirata mitä suuhuni laitan ;) mutta luulen, että pysyn tässä rungossa aika tarkoin, sillä tää on niin helppoa ja koko ajan on hyvä olla, ei siis nälkä eikä ihan liian ähkykään ;)

Tässä nyt kun vääntää ihan tosissaan tätä bf hommaa, niin alkaa näkemään treenatun kropan kriteeritkin ihan eri tavalla taas. Joskus vuosia sitten vain haaveilin tällaisesta kunnosta missä olen nyt, mutta nyt on taas tavoitteet nousseet astetta korkeammalle. Ei sitä kyllä osaa arvata, voi vaan kuvitella, miten kovan työn saa tehdä _oikeasti_ lihaksikkaan kropan eteen. Sellaisen kropan, mistä näkee, että on käyty puntilla ihan oikeesti eikä vain vähän jumppailtu. Ei ne lihakset ihan vahingossa ilmesty, joutuu tekemään ihan oikeasti töitäkin sen eteen. Nyt kun olen asettanut tavoitteeksi itselleni nousta BF lavoille 2013, on tämä asia entisestään konkretisoitunut! Joidenkin mielestä hyvä ja kiinteä, ehkä lihaksikaskin kunto ei kuitenkaan vastaa lainkaan sitä, mitä sen pitäisi olla bf kisaajalla. Sinne on pitkä matka ja kivinen tie. Sana lihaserottuvuuskin saa ihan uudet mittasuhteet, kun peilaa sitä ajatuksissaan siihen kuntoon mitä sen pitää olla kisapäivänä. Tänään kuitenkin ilokseni huomasin, että onhan mulla vähän pohjettakin. Tässä sen näkee kun on tällainen pitkän huiskea ja hoikka mallinen ollut aina, niin hemmetti, että sitä saa puskea kovaa, että saa sitä pyöreyttä tonne lihaksiin. No juh, tällaisia pohdintoja näin lauantai illasta.

Mutta juu, nyt on taa likan hiukset letitetty. Hänen leijonaharjastaan tuli tänään niin mahtava, että päätimme tehdä hänelle huomisiin juhliin samanlaisen. Hitsi, on tuo tyttö kyllä niin nätti likka :) :) :) äidin muru. Millainenkohan sydäntenmurskaaja hänestä tuleekaan isona ;) voi sentään. Niitä aikoja odotellessa :D

Saapasjalkakissa oli oikein viihdyttävä. Itse kuitenkin taisin olla vähän väsynyt rankan päivän jäljiltä :D nimittäin meinasi loppumetreillä silmät painua kiinni :o uuups, mut taistelin kyllä loppuun asti.

Semmotteista. Huomenna taistellaan koti kuntoon, juhlakuntoon ja järkätään tytöille kivat kemut :) Mun bestiskin tulee tyttönsä kanssa kylään, jee :) :) Mukavaa lauantai iltaa kaikille!